Mostanában nem hatiztam, adtam egy picit, zártam is és jól látom hogy Randomnál csak 50 Ft volt a kötési díj??? A végén még újra érdemes lesz buxozni :D
Én nem tudok róla, hogy vették volna. Nem bánnám, ha most elkezdenék zsákolni, de az itthoni bizonytalanság miatt erre nem látok esélyt. Ez inkább csak elvi lehetőség, nem lesz belőle semmi.
tényleg.. a telko a saját rv vásárlási projektjével hol tart?!.. arra emlékszem hogy év elején vették.. ezek szerint jól kitömködte magát 700 felett.. de érdekelne még fognak e venni.. mert egyelőre erről kuss van...
naivítás lenne úgy gondolni, hogy ezt bizonyos külső körülményekre való hivatkozással nem változtatják meg, ha úgy adódik.. ha más nem, rákeni a kormány intézkedésire.. véhetőleg még ilyan tekintetben is lesznek meglepetések..
"én csak a résre hívnám fel a figyelmed ami ott tátong a hullámelméleteden."
Hát rések bizony vannak, igyekszem tanulni minden hibámból. Azért a megjegyzéseidet gondold még egyszer át, hátha találsz te is pár finomítandó "rést".
"700 körül csinált egy álkitörést ott vettem bele. "
húúú bazz... részvétem.. emlékszem.. rohadék egy dolog volt.. esős napokon is folyamatosan erőszakolta a woods felfelé.. vélhetőleg azért, hogy onnan indítsa meg a kitárazást... én is vettem valami 690 körül még előtte.. de nyaralni voltam és nem igen tudtam akkor foglalkozni vele.. így 700 felett nem dobtam nyerőben.. majd később valahol 675 körül vágott ki a stop... hát mit ne mondjak.. lehet jó sokat kell seggelned rajta.. én még 520-s vételemmel is aggódom.. hogy lehet sokáig kell vele várnom, mire termel...
1012 határidő
ELSŐ!!!!