Természetesen lehet azt mondani hogy a hitelminősítők nem egyenlő mércével mérik a nem egyenlő országokat, de ami reakcióink vannak azzal igen nevetségessé tesszük magunkat.
ez kb olyan mintha a vizsga után a kérdésekre nem válaszoló diák értetlenkedik a megbuktatásán.
-azonnali, radikális, reformok?
-kiadáscsokkentés?
-költségvetés 1 héttel önkori választások után?
mi valósult meg?
-azonnali és radikális pozíció szerzés/osztás
.. akkor meg miért a csodálkozás, felháborodás?????????
link
Azért ez durva, hogy a lenti rést még ő sem írja elfelejti! Lehet nem direkt!?
rések bux 1012: 20705-20840-ig (ez nem jól van feltüntetve) és lent 20200-20300 (ez meg el van felejtve!?)
Na és mi fog korrigolni? a prompt, vagy a hati?
Eddig a forint azért nincs napi maxon.
Ha pedig óráson nézem a hati csártot, megvolt lefelé az ideális korrekció, ami egy zászló is lehet. Na majd holnap meglátjuk, merre is megyünk tovább:)
"Záróban csak tippelik az ártat".
"Majd a nyitó korrigál"
nmondataiddal egyetértek.
Rengetegszer tapasztalható hógy a záró ár kilóg és másnap korrigálják.
Szerintem most sem lesz másként.
A hatit a záróban én nem nézném.
A hati mindíg is a BUX-tól függöttött (nem mondtam újat), így ami a könyvben van az csak tájékoztatás. Csak a BLUE-któl függünk. Ami már a vevőkön múlik az a kamattartalom.
Záróban csak tippelik az ártat. Táppont a zárás előtti prompt.
Ehhez képest most kicsit alacsonyra sikerült. Majd a nyitó korrigál.
21500 már ellenállás. Korábban támasz volt, de már csomószor lepattant róla a bux. Ma is. Ez a felkötés egy zavar volt az erőben. Holnap új nap lesz! Fitch is adós még egy 2 fokozattal:)
Na szép!
Az,hogy belevettek a végén, de a hati maradt mutat valamit.
Meg a huf napi csúcson zár majd, meg futik is bekanyarodtak......
szép lesz
Németeknél is ez az államosítás... ajjajj! történelemkönyvi szitukra emlékeztetnek. :((
Csak szolok, h. az en shortos szemuvegemen keresztul benne van, h. ujra megnezzuk a 21,500-at, mert optimalis korrekciot csinalt a BUX es tobb papir is az elmult napok eszeveszett emelkedese utan.
1012 határidő
ELSŐ!!!!