Szerintem a MOL nem korrekciózik, hanem esik majd..
?Portfolion? megjelent, hogy rettenetesen túlveszik ok nélkül.
(már amennyire a portfóliónak hinni lehet...)
de értsétek már meg, hogy mondjam tizenötödször: ÉN SOHA NEM NAPIZOK és NEM TŐKEÁTTÉTEZEK és soha nem is fogok, én tegnap csak azon sírtam h hogy lekötötték, h ez mekkora geciség és azt gondolom ma is.
ezt hozta a mikulás!
nem azért de eléggé csoffadt ajándék.
A mol rv-nyeseknek még csináltak egy kört, hogy aki tegnap elfelejtett kiszállni kaphasson egy utolsó esélyt.
micsoda szociális vívmány!:)
Milyen hülyeség ez. Mit foglakozol te ezzel. Ne mondd, hogy nincs havi 2300.-od reálra. Most fejtetted ki, hogy mennyire nyereségesen tőzsdézel. Ne haragudj, de nem tudok rajtad kiigazodni. Egy fél ország aggódott, hogy el tudd adni a hatidat, majd tegnap síró szemekkel néztük, hogy mekkorát buksz a mollal. Aztán kifejted, hogy te eddig csak nyertél. Most meg kiderül, hogy nincs realod. Szerintem vadásznak tényleg igaza van, te ne tőzsdézz napiban.Tudom semmi közöm hozzá, de ez kijött belőlem. Bocsi. :)
sztem annyi meg is lett volna néha vétel-eladással, denagy szemétségnek tartom pl h az ersténél vagyok én is, sokat fizetek nekik veletek együtt és ennyi még nem fér bele, otthon, maguknál pesze ingyen adják, röhej.
..az ersténél én ingyen kapom...igaz havi 100 milka feletti a forgalmam,de ha jól tudom már 20 m. visszaírják a díjat..
...igaz én is így kezdtem anno..késletett értékekkel kereskedtem...olyan volt mint a rulett...
...s nem csak reál kell..van sok jó hasznos grafikon is...anélkül pozit építeni...szerencsejáték...
1012 határidő
ELSŐ!!!!