Na megvolt az első bejelentkezés.
Sima jelszavas védelem van csupán belépésnél.
A Randi kereskedési rendszert még nem néztem, csupán az alap netboon-t.
Nem láttam eladásnál Fifo, Lifo, Hifo, Lofo választási lehetőségeket,amúgy minden egyszerű jól áttekinthető. Minden nap tesznek fel technikai elemzéseket a blue-kra és a hatira.
Nem kell külön szerződés day tradere és határidőre, bef. hitel napi kereskedésre van. Még nem néztem meg rendesen, megyek megnézem a short lehetőségeket.
Elég félreérthető voltam (TÉNYLEG PÉNTEK VAN :) )
Szóval a tözsdére én úgy nézek mint egy Óceánra (jó a BÉT csak tengerecske), aminek a hullámait csak meg kell lovagolni. Ez a feladatunk. A hullámokat nem mi keltjük (ezzel a pénztárcával biztos nem :) ). Vannak akik olyanok is mint a tankhajó.. Na az tud hullámot kelteni. (De az nem itt írogat).
Vadász abban jó, hogy a sok tankhajó és az óceán hullámainak eredőjét jól kiszámolja. Szeretnék tőle sokat tanulni..
Most esett le...
Nem akarom semerre sem beszélni. (se le, se fel), csak a vágyaimat adtam elő (meg amit gondolok).
Ha vadász jól elemez (és eddig jól tette) akkor ahhoz, hogy beszakadjunk a MOL kellene hozzá. Ehhez képbe illik a hír is, ha elengedik a MOL-t.
Nem hiszem, hogy amit itt leírnak, valaki az alapján kereskedne, és piacmozgató lenne.. :)
1012 határidő
ELSŐ!!!!