A felfelé az tuti . !!
Mit gondolsz miért nem engednek vissza semmit.?? Mert űzik a vadat. Azokat a shortosokat akik még tartják a pozit. Nyugaton hó közepén kezdik az emelkedést. Mi megelőzzük őket egy héttel kb.
Majd ha átmegyünk az ellenállás rengetegen.. Persze bármi történhet, de mivel majd másfél éve oldalazgatunk, ezért nem annyira értem a sok trendben ülő hozzászólását. Swing szinten én nem látok határozott trendet! Megjegyzem kb egy éve kereskedek, és mire kialakult, hogy jo, akkor most up trend van (Kecskeméti, Alex, Egon, elemzésközpont), beszálltam, és richtig megfordult az árfolyam! Mivel ezeket kontraindikátorként játszom meg, természetesen most nem fog..
Igen ez 1 bölcs gondolat. Tanácsold ezt a hadseregnek is . Majd elmennek fosztogatni ! :)
Bár elég sok munkájuk lenne, mire összeszednék a gdp 1%-át kp.-ben! :)
Teljesen jogos a Viktor döntése. Improduktív kamu cég mind kettő . Termeljék meg a saját bevételeiket.
Egyben szóljon már valaki annak a pár eladási oldalra állt manusnak ---- felfelé megyünk.
Nagy figura ez a Viktor !
Most kezdenek kiderülni a dolgok: ITD Hungary, Magyar Turizmus ZRt. . Ez csak 2 cég a sok közül , akiknek egy fillért sem folyósítottak május óta .
Ezek milliárdos tételek . Arra hivatkoznak, hogy felülvizsgálják a finanszírozást. :)
Csak érdekesség képp:
(az ezurózóna bankközi kamatlábmutatója az EONIA ma 14 hónapos csúcsra, 0.44 százalékra emelkedett)
Nasdaq-on már egyre több rv megadja magát (BIDU, NFLX, AAPL).
igen, most térnek magukhoz illetve józanodnak ki az
armageddon örűletből az emberek; // sajnos, vagy
kicsit későn mondom ezt úgy hogy behígítottam
egy kis shortot, majd elmbambultam majd ugrott
200 pontot, de hát ismerjük ezt a story-t;
További sorsáról éppen most rendelkeznek,
15 percesen az SNP-ben, ha most lefordul akkor
még talán van esélye ma vissztesztelni az 23545-es
beszállómat, egyébként huss,
Mindesetre a fundát keverni a tecnhinakiaval
akkor baj amikor egy órás, vagy perces chartot
nézve kijelentem, hogy fundamentális okai