Nekem nem tűnik éknek, ha mindenképpen éket akarunk belemagyarázni akkor is közelebb van táguló ékhez mint szűkülőhöz. De inkább egy sima emelkedő csatorna. Ha csatolsz be képet arról hogy hol látsz benne éket, megköszönnénk.
Az hogy kinek mi van a fejében a piacot nem érdekli, főleg az illetékesek fejében.
Olvass el egy Soros könyvet, szerintem ő elég illetékes, néha ő is brutális veszteségeket szenvedett el (majd sajnálom egy kicsit.)
Sorost nem bírom mint embert, de a könyvei tanulságosak.
A nemzetközi piacokkal kapcsolatos várakozásunkkal párhuzamosan nem várjuk a korábbi lokális csúcsok érdemi áthaladását 23700 környékén és a jelenleg fennálló kereskedési sávjának alsóbb részei felé mozoghat 22000 környékére (ez inkább kifutásra teljesülhet).
A dolgok jelen állása szerint most hogy eljöttünk az 50 es röl, még van benne "pár" pont felfelé, de mivel kiváltottam a fönti shortjaimmal a lentit tegnap meg egyéb leendő dolgaim miatt kiszálltam. Ma már több mint 300 al feljebb vagyunk, max újra nyitom 700 körül ha tudok rá figyelni.Ez van!
Törölt felhasználó2010. 10. 06. 10:36
hali, én a hatit 650-ig várom, pláne ha 10 után is megtartja ezt a szintet. Mindenesetre semmiképpen nem short - egyelőre és szvsz.
egyetértek milegyennel, amúgy soda sávelmélete is alátámaszthatja, hogy a gyorsjelentésekkel esés kezdődik, mégha nem is rögtön az alcoaval
szvsz már kiráztak minden kisebb shortost a veszteséges poziaikból, így mostmár tényleg jöhet a short, ami akár jövő héten hirtelen is bekövetkezhet, de már magasabb mélypontig, mint a legutóbb - hati céláram shortra nem nagyon van, elvesztettem a fonalat :D, de otiliát 5200on visszavenném legalább egy párszázas ajánlatra, meglátjuk
elliotisták mit vártok a héttől, jövő héttől? egyáltalán tradel még vki a hatival, vagy tipli forexre?
Sziasztok!
Engem a múltkor jól leoltottatok,amikor longoltam,és shortzárásokat vártam.
Akkor mérges voltam,hogy a BUX nem követi az USA kitörést.1030 S&P.
Azóta USA mégegy kitörésen van túl,1050,és szó ami szó,mi megint lájtosan követjük:+ 0.7%.
Ebből azt vonom le,hogy csak akkor lesz igazi shortzárás,ha átlépjük a 23700-at és záródnak a stoppok.Addíg viszont még USA is fordulhat,a gyj-k hatására.
küldj róla képet, mert nem látom, vagy nem biztos, hogy
azt látom;
csak hogy borzoljam a kedélyeket 3 különböző de
egyszerű megközelítést én is felrajzoltam
1, szintek | kitörés | trendvonalak
2, simpla fibo (korábban azt hittem hogy az időben
közelebbi a helyes, de ez úgy látszik meghaladottá
vált ezért az időben távolabbit tekintem érvényesnek)
3, csatornák | egy a hosszabbtávú csökkenőnek
egy az elmúlt hónapok emelkedésének
[ következeő csata 1180|1188-nál várható? ]
1012 határidő
ELSŐ!!!!