Próbálok pénzt keresni, de ehhez nekem menni kell, így kissé mellőzöm a gépet.Egyébként meg számomra is eseménytelen a kereskedés jelenleg. Se stop se realizálás nincs veszélyben. Ha a3 napi csodának vége lesz és munkaképes lesz a naracsföld , meglátjuk mi lesz. Józanodás kezdödhet. Mára végleg lépek este usa záró után benézek.
Jó kereskedést a poziban lévőknek!
Aki néhány éve vett fel lakáshitelt az mit kezd 20-25 év törlesztéssel?
2300milliárd forint az fejenként 230000Ft :)
Viktor 20 évig akarja segíteni a hiteleseket? vagy segít nekik 2 hónapig?
Ennyi zagyvaságot összehordani! Pffffffff
Na igen és mikor majd bevezetik nálunk az eurót, akkor a bankok legálisan fogják megsz........tni a forint hiteleseket! :)
Ez mondjuk olyan dolog, hogy nekem is van ilyen hitelem, amit mindig fizettem, és ráadásul időközben már annál a banknál dolgozom, ahol felvettem a hitelt,
és tavaly nyáron volt olyan, hogy felhívott egy call-centeres csávó (tehát kvázi a kollégám), és agresszív hangnemben számonkérte rajtam, hogy két havi összeggel tartozom, és, hogy mikor fizetem már be, mert különben megteszik a szükséges lépéseket.
Alig bírtam leszerelni, hogy figyelj, öreg, kollégák vagyunk, ugyanattól a banktól kapjuk a fizetésünket, és a törlesztőt is a bank vonja automatikusan, nézd meg a számlámat. Erre csak hebegett-habogott, hogy elnézést, rossz a nyilvántartás (a számlába nem nézhetett bele)
Szóval, én nem tudom, mennyire pontosak ezek a statisztikák...
A PSZÁF-nél elérhető legfrissebb adatok szerint március végén meghaladta a 97 ezret azoknak a háztartásoknak száma, ahol több mint három hónapos törlesztési hátralékot halmozódott föl valamilyen jelzálog alapú hitelnél (forintban és devizában összesen). A késve törlesztők száma 258 ezer volt.
A PSZÁF adatai szerint a problémás lakossági hitelek összege meghaladja a 2300 milliárd forintot. Ebből közel 725 milliárdot forint alapon folyósítottak, amiből csupán 55 milliárd lett átütemezve, a többivel tehát csúsznak az adósok. Orbán Viktor megígérte, hogy a bajban lévő devizahitelesek mellett a kormány a forinthiteleseken is kész segíteni.
És lesz ez még rosszabb. Én sem hiszek az 1-2 éves "válságban".
Amennyiben lenne szavazati értékkülönbség, nem lenne Narancsos, vagy vörös a választási térkép hanem pepita lenne és valószínüleg a zöld sookal nagyobb részt kapna, megkockáztatom, nagyobat mint narancs, vörös.De a tézisednek megfelelő állam már létezisk Singapore. Kezd hanyatlani mert nincs szaporulat! :))
Én óvatosságból reggel nyitóban csökkentettem az otp longjaimat, de visszavételről még nem gondolkodom, viszont a hati longot tartom, gondolom ahogy a shortot is egyelőre tartja mindenki.
1012 határidő
ELSŐ!!!!