Meg kell érteni, addig igazán nem tud leesni a BUX, mig az állandó vételek miatt zárásra is felrántják a MOL-t. Napközben hagyták kissé esni, gondolom ami a piacon volt mind felvásárolták, majd a végén a megbeszélt áron zárt. 22-22,5 k között veszi az állam a részvényeket.
hát az is jó, csak nekem nincs erőm lezárni bukóban ha ott vagyok a gépnél, ezért inkább pozi nyitáskor berakok egy stoppot visszavonásig amit hajlandó vagyok bukni (és persze valamilyen szinthez köthető), ez már megmentette egypár forintomat; de pl a multkori 21,8-22,8 rallyt szépen becoptam, pedig 22,3 fölött zárnom kellett volna..... 22,5-nél aztán zártam is..... :s
de azóta már óvatosabb vagyok, és eddig jónak tűnik
Tegnap csak zárót néztem. A stop mentális stop, és záróra vonatkozik, azaz 23700 feletti zárásnál elvágom...
De volt még egy kritériumom, hogy nem zárhat 23200 fölött egymás után 3x a hati. Hát sajna most mégis megesett, ami nem tetszik...
Én öregurasan megvárom a jövő hetet. Sajna Kósa nem beszélt 16:30-ig, hanem a Semjén meg Viki király átvette a szót, és arra emelkedett dax, snp,, meg a bux:)
az enyém shortos :)
a számlám is :(
amíg ezt nem zárom addig most nem nyitok longot semmiben, ha tudok, még tolok rá, hogy zárom-e 22xxx még nem tudom eredetileg 2xxxx en terveztem, de már egy kicsit unom az ücsörgést. Nem volt jó döntés. :(
Apróval nem jó ez az ücsörgés.Amíg napiztam jobban éreztem magam.
erre én sem számítottam....most nem tudom, h mit is csináljak.... megnézem amcsikat, aztán 9 körül otc-n eladom a pakkom.....hétfőn nem leszek gép közelében, és nyugodtan szeretnék aludni..... ha meg megy tovább megint nyitok longot 22,5 fölött....
Ha ma USA jól szerepel és hétfőn is áll a zászló akkor tovább fel, napostóllefele már túladott és fordulásra vár. Ez benne a gáz. Ennyi erővel nem tőzsdézni kellene, csak fogadni az USA-ra, tulajdonképpen most is azt csináljuk.
Mire volt jó? Nap elején azt hittük jön a vissza korrekció ezért megsiettük az esést. Ricsit le is vitték ahogy várható volt. Zárásban a bux karbantartók látva a dax-sp párost mindkettő erősebb volt a pillanatban mint tegnap ekkor, na és a MOl is gyorsan besegített , muszáj volt itt zárnunk. Minden piac már több napja a másikra vár , hogy döntse már el az irányt., de igazán egyik sem tudja. Hétfőn ismét iránykeresés.
Ami a shortot segíthetné az a 200naposa a DJnek, de egyelőre mást nem látok.
De tudom, hogy sokkal jobban hozzáértők vannak itt, mint én, csak leírtam, amit én látok. 1098 felett számomra longos a piac.
1012 határidő
ELSŐ!!!!