Ma 12:30-kor Gyurcsány Ferenc
miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatót tart - érkezett szerkesztőségünkbe a Miniszterelnöki Hivatal meghívója. Az eseményről élőben tudósítunk.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=99169
Jelen pillantban nem az a kérdés, hogy mi legyen 2010-ben, hanem, hogy addig mi legyen.
...s a többség ezt a két évet már gyurcsány nélkül akarná!!!
Persze, ha van valami amit javára fel tudsz hozni, akkor szívesen veszem, de szerintem Te sem tudsz mellette érvelni...
(Oly annyira, hogy rögtön ellentámadásba is kezdesz, ha egyáltalán...)
---
Egyébként az 1998 ősze -2002 tavasza időszakot nem kell feledni, s érdemes lenne folytatni... (vedd elő a gazdasági mutatókat...!)
Le vagyok maradva valóban csökken,de még igy is majdnem duplája pedig a kommunikációs költségek lassan 10milliárdos nagyságrendre rúgnak sebaj van miböl igaz.
Nem vagy egy kissé lemaradva?
Kukkants rá a topik címre...
Minden ellentétes híreszteléssel ellentétben:
-nem lehetett megbuktatni
-elzavarni
-lemondatni stb...
Ennek ellenére, vagy pont ezért, a Fidesz támogatottsága -az MSZP-vel ellentétben- csökken..
Valami más lemezt kellene keresni, mert ez már lejárt!
Üdv!
Törölt felhasználó2008. 07. 04. 15:08
Az őszödi beszéd ennek a nárcisztikus gőgnek a markáns lenyomata. A maga helyén és idejében bizonyos szempontból még értékelhető produkciót az teszi mérhetetlenül kicsinyessé, hogy időközben kiderült: a reformelkötelezett, magát nagy dolgokra elszánó, a frakciójából leselkedő virtuális veszélyek ellen kardot rántó miniszterelnök - szájhős, akinek a reformer-póz egy volt élete számtalan szerepe közül, reformretorikája pedig nem volt más, mint egy túlélésre játszó politikai epizódszereplő aktuális színészi eszköze
Mindig is nehezményeztem, hogy az MSZ(M)P milyen ügyesen kilábalhatott egy törvénytelen diktatúrából és még a mai napig meghatározó, vezető beosztásban vannak az egykori Kádár káderek...
A Kádár káderek megúszták, sőőőt...!
Hogy hogyan lehetett ez?
Jó volna tudni, de minden bizonnyal 33 év megszakítatlan diktatúrában kiépül számos "biztonsági" rendszer és felkészül megannyi alvó ügynök is...
"Ha a vér nem mossa le a bűnt, semmi sem..."
Törölt felhasználó2008. 07. 04. 14:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ennél komolyabb válaszra számítottam..
Emlékeztenélek arra az apró momentumra, hogy a "rendszerváltás" egy kerek asztal mellett tőrtént meg. A mai napig nem egészen tiszta, ki-mit vállalt akkor! (valahogy mindenki emlegeti, de lapotborítani senki sem mer!)
Ennyit az "elszámoltatásról".
...amikor gyurcsányék intenzív hazudozásba kezdtek 2005-ben, akkor is így történt, miért lenne ez másként 2008-ban???
Csak hiú ábránd volt, hogy a választók átlátnak a gyurcsányi hazugságokon.
De ő megígérte pártjainak, ha maradhat, ha kell, hazugságok árán is visszahozza a sz@arból a Pártot...
(Olyan ismerős, mintha már hallottam volna ilyet valahol...)
Egy hsz-ért mennit kapsz?
Napidíj vagy darabra megy a dolog?
Gépet, rezsit kifizetik? (vagy biztosítanak?)
Törölt felhasználó2008. 07. 04. 13:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azért ez így dúrva: aki 35 éve volt politikus,de 20 éve nem foglalkozik politikával, azt a jelenlegi állásából akarod kirúgatni? Ugye nem?
A számonkéréshez egyik oldalnak sincs mersze, sok a közös buli!
Szvsz. sem Feri, sem Viktor nem alkalmas a miniszterelnöki funkcióra!
12:30-kor rendkívüli Gyurcsány-sajtótájék oztató
Ugrás a cikkhezminiszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatót tart - érkezett szerkesztőségünkbe a Miniszterelnöki Hivatal meghívója. Az eseményről élőben tudósítunk.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=99169