orosz és kínai piac + magyar gyártás.
Konkrét megállapodás van már x mennyiségű termék átvételére, persze garanciákkal.
Több, mint 30 termék gyártását vették számításba. Tervezés folyik most.
Csomó régi gyár újra indulhatna.......
Ez nem is 1 millió de több tízezer ember azonnal...
GB 10:30 Munkanélküli segélyt igénylők számának változása, jan., előző: -12,1 ezer fő, várt: -5,5 ezer fő
GB 10:30 ILO unkanélküliségi ráta (3 hónapos), dec., előző: 7,70%, várt: 7,70%
GB 10:30 Januári brit kamatdöntő ülés jegyzőkönyve
EZ 11:35 Német 10 éves állampapír-aukciók eredménye
US 14:30 Kiadott építési engedélyek, jan., előző: 909 ezer db, várt: 920 ezer db
US 14:30 Megkezdett lakásépítések, jan., előző: 954 ezer db, várt: 920 ezer db
US 14:30 Termelői árak (PPI,hó/hó), jan., előző: -0,30%, várt: 0,40%
EZ 16:00 Eurozóna fogyasztói bizalmi index (igazított), febr., előző: -23,9 pont, várt: -23,2 pont
US 20:00 Fed kamatdöntő ülésének jegyzőkönyve
az biztos és tegnap is látszott nagy esély másik irányra nincs.
Bár meglepő lendülettel hozta vissza.
Azért ma már kisebb néhány pontos korrekciókra SP és DAxnál készen állok shortra.
Franciaországban is elszabadulhat az áram ára
Franciaországban a villamos energia árának 30 százalékos emelését jelzi előre a francia energiaszabályozási hivatal (CRE) 2012 és 2017 között. Az emelkedő költségek mögött a hálózati karbantartások, a megújuló energiák terjedése, illetve a nukleáris egységek pótlása áll - számol be az MTI. link
Abban a tiszai árvíz újraépítésben részt vettem, így közelről éreztem meg az atv ballib és az egész valóságát.
De valóban múlt héten megfogadtam (magamban), hogy már csak berakok cikket nem véleményezem.
ezzel lezárva.
Olajnál érdemes nézni az órás és a 4 órás chartot, mert nagyon szépen betölti a réseket, nem tudom van-e még egy papír, mely ennyire megbízható ezen a téren.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?