A Linamar Hungary bejelentette, hogy Hasenfratz János, a Társaság Igazgatósági elnöke 2007. augusztus 21-én 3,700 forintos árfolyamon 1 darab törzsrészvényt adott el a BÉT-en az Erste Bank Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével. A tranzakciót követően Hasenfratz János közvetlen tulajdona a Linamar Hungary Nyrt. által kibocsátott törzsrészvényből 19,107 darab (0.2%).
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=86960
de ha elcsipegetik , akkor szerintem 3800 minimum ameddig elmegy...
ez a papír jóval többet ér. lesz itt még b..meg..
4000-et alaphangon kicsikarnak az alapok.
"Havasi Mártonné, a Linamar Igazgatósági tagjának közeli hozzátartozója 2007. szeptember 10-én 3,400 forintos darabonkénti árfolyamon 16 darab Linamar Hungary Nyrt. törzsrészvényt adott el a BÉT-en. "
Nyomorult 42 darabomat 4300 Ft-os minimáláron kívánom és fogom értékesíteni.
Zavaros ez a Linamar ügy, bár ilyen a TVK, FHB história is...
Havasi Mártonné, a Linamar Igazgatósági tagjának közeli hozzátartozója 2007. szeptember 07-én 3,400 forinton 28 darab Linamar
részvényt adott el a BÉT-en.
A tranzakciót követően Havasi Mártonné közvetlen tulajdona a Linamar részvényekből 172,217 darab (2.0%).
Azért itt 3400 környékén már fundásan attraktív lehet a beszállás, eltekinve a 3003-as ajánlati ártól.
Valahogy kamuszagú ez a bennfentes eladás . Neem ?
És ha a 3003-as árat minimum aljnak veszem.. akkor a risk/reward arány nem is rossz..
Srácok...segitek picit...mi is folyik itt!!!
Hátra van még egy ajánlattétel...szintén vmi
nevetséges árfolyamon..(3300-3600) aztán
ezt szintén nem fogja a ............ elfogadni
és ezekután következik a szabásminta egészen 5000 fölé....
csak nyugalom még picit...
Én meg azt nem értem hogy miért nem veszik az intézményiek. Viszonylag nagy tételek voltak bent folyamatosan, bárki lecsaphatott volna rá....hacsak nincs lezsírozva minden....
A napokban küldtem nekik egy mail-t, mivel a tavalyi kecskeméti jól sikerült találkozó folytatását tervezzük.
Az időpont sürget, kérem őket, hogy jelentkezzenek! Amennyiben a levelet nem kapták meg, de ezt a beírást olvassák, akkor jelentkezzenek az alábbi oldal jobb alsó sarkában található mail címen! link
Ha valaki ismerné elérhetőségét az említett személyeknek, akkor jelezze felém levélben, ha az elérhetőség kiadható.
kösz,
a 3200-as 20k-t láttam, meg 3150-en is volt akkor 10k, de utána kötöttek még legalább 30k-t 3300-on, és kiváncsi lettem volna, hogy onnan mozdultak-e fel, szóval, hogy aktuálisan mi volt a helyzet a könyvben, amikor leállt a 3300-as vétel
görénység, hogy az ilyen pár dbos tételek miatt nem lehet mélységében látni a könyvet.
bár az 5-ös könyv mindenképpen kevés.
engem az érdekelne, mi van 3200, 3150 és lejjebb
Linamar: eladtak a bennfentesek
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=86960