Ezt sejtettem, hogy az lesz, akinek nincs papírja az ........! Pont neked ajánlottam, hogy ne add el, amikor kint volt a folyó a medréből, mert könnyen lehet trendforduló. Aztán jött Putyin! Pedig akkor sem volt papírom. Ja és kb. 20 évig volt papírom, most pihi van, nem kell a hullámvasút!
Ta alapon meggyőző, amit írsz és informatívak a csártjaid :o)..., de azzal nem tud semmit kezdeni a ta sem, hogy putyin megtámadja ukrajnát, ahogy azzal sem tudna, ha holnap rendkívüli bejelentést tenne a telekom 100 ft-os rendkívüli osztalékfizetésre...:) Bár ez utóbbi esetben esne tovább a trendcsatornában, mert ott a helye ta alapon...:)))))
olyan a vezetőség mint az árfolyam... de lehet fordított is... a pénzgyárnak nevezett részvény- vállalat semmit nem tudott maradandóan emelkedni 6 év alatt... gyalázom a a vezetőséget??? pontosan.... ezért a teljesítményért dícsérni ugyanis nem lehet... megyjegyzem (mindenféle személyeskedés nélkül) tökös dolog az lenne ha lenne papírod...
... csak a papír teljesítményéből, adataiból tudok számolni és nem hasraütés-szerűen! Azt hogy a 600 mikor élesedek, pedig leírtam már! Tudom neked nem mond ez semmit, mert itt vonatozol a pakkoddal évek óta fel és le a vezetőséget gyalázva! Én ~450-nél kiszórtam és addig nem is ülök vissza, amig el nem éri megint, bár ezt is mondtam már! Megpróbálom neked érthetőbben elmondani miért nem 600 most az irány! A csati legyen a folyó, ami kilépett a medréből, de mivel visszahúzódott, folyik tovább a mederben, mint a víz, persze az lefele folyik!:)(Ameddig ki nem lép újból) 😃😃😃
bocs de ennek olyan hum-buk szaga van... lehet 275 is meg 600 is... olyan nagy ben ne a szórás mint egy 16os sörétesbe..." minyyá "be is töltöm! ez a részvény már nem lett más mint egy darab ócskavas... a kedves vezetősége meg egy darab Szar... lehet egyszer majd 600 on kivezetik (feltételesen...) a biztos állampapír meg hoz 5 év alatt 40-50 % ot.. Na akkor kurva nagy nyereség lesz belőle... semmi más nem lett belőle mint egy darab szarkupac ami nem kell a kutyának se... a" lehet, meg a majd talán egyszer megindul "stb ábrándok jók voltak még 5 éve,,, MOST MÁR NEM! BEKÖSZÖNTÖTT A 8-10 % OS INFLÁCIÓ.. EMELKEDŐ BIZTOS KISZÁMÍTHATÓ KAMAT KÖRNYEZET...
Még nem cél a 300, de van olyan célár is, mivel a hosszú trend még mindig lefele van. Felfele is van a 600-s célár, de mivel visszaestünk a lefele csatiba, így avval nem foglalkoznék egyelőre! A 300-s még messze és azért van ott a 373-s célár, amiről pattannia kel. Persze ott nem pont 373 a forduló, hanem a sávban, akár 360-350 között is fordulhat. Ez ott erős támasz, a ~300-s 61,8% -a és az emelkedő trendvonal, ami a későbbi emelkedő trendcsati alja lehet. A charton látszik minden! Ha számolunk egy kicsit és megnézzük, hogy a csatiban az alja 335 volt és a csúcs 439, akkor a 61,8% támasz is pont a pingusnál van ~374 !! Egyelőre még 400 közelében vagyunk, úgy hogy hagyjuk ezeket! Lényeg, hogy még nem 300 a cél...! Holnap sok minden eldőlhet!! https://invst.ly/xmlfo
Értem én, adtam is egy +-t , hogy kiegyenlítsük a mínuszolót :) A kilátás magyarán szólva is siralmas, erre volt jó az erste meg a concorde felbeszélése........:))) Megyünk a béka segge alá, de komolyan cél a 300? Bőven 600 feletti fair értéknél? Egyszerűen hihetetlen.
Ha visszanézed a telcsit, de más rv.-nél is megfigyelhető, hogy egy nagy leszúrás után, rendszerint rövid" időn belül az árfolyam leköveti, vagy újra leszúr! Nemrég volt egy 381-s leszúrás...
Eladni sem lehet ! Mert 10 ezer db al 20 pöttyöt zuhézik. Egyszer elütottem 4000 db ot akartam éladni 420 ért és piaciba tették és lément 411 ig. Kisebb pánik alakult ki eme blue dzsip piharcán.
:-))) majd , ha "biden"-i korban leszel akkor +lehet majd az 500, a bokalefosás az nem lesz bonyolult, de a lenyalás az bonyodalmasabb lesz, abban a korban már nehezen engedik az izmaid a nyelvedet a bokádhoz, majd tedd ki légy szíves a face 75-re és mellé a tesco árcéduláját is az 1350 Ft-os kifliről .... Megy itt kérem szépen a részvényesi értékteremtés ezerrel Deutsche üzemmódban...2000. -ben, éppen 22 éve 12.5 liter gázolajat tudott venni a matáv részvényes 1 db matáv papír árából... a mai nap Deutsche testvéreinknél 1 l gázolajat 2,37 Euroért mértek .-)))), ez már egészen komoly részvényesi javadalmazás 0.4 liter gázolajat lehet kapni 1 telekom részvényért!!! , kicsit sem vagyunk átba@va... Ha jól számolom pontosan 3.2 százalékát éri ez fos az egykori árának...Valamit tudnak ezek a D-k!!!! Rabolni b+!!! az megy nekik ...
Na de komolyan. Mit várunk? Az idén az osztalék (a jelenlegi 394 Ft) árfolyamon 3,8 % (- kamatadó). Ez a jelenlegi+ várható infláció mellett egy vicc. Az előző évek trendjéből látszik, hogy az osztalék 15 Ft fix, az srv pedig növöget. Az srv a vásárlási szisztéma alapján árfolyamtámaszt nem jelent, egyébként pedig a Dt jóárúsított térnyerését szolgálja, semmi egyebet. Szóval nem csoda, hogy ebben a papírban semmi potenciál sincs.
Mtelekom