Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tehát akinek javaslata van az először írja meg a Holdnak Erstenek OTP-nek és más alapkezelőknek aztán írja ide a fórumba, ha csak ide írja annak semmi értelme mert ez egy gittegylet itt csak üres duma folyik tettek nélkül!
Néhány héttel ezelőtt leírtam mit kéne tenni, az MTelekom kapcsán anno 3 éve a Hold és más alapkezelők felszólaltak a közgyűlésen és megemlítették a több éve fennálló problémát és javaslatokat is tettek amelyet követően változás állt be. Ezt kéne tenni a Richter esetén is tehát üzenjetek alapkezelőknek h szólaljanak fel. Annak semmi értelme h évek óta ezen a fórumon folyik a hiábavaló üzengetés amitől sosem lesz áttörés!
Én sem, pedig csak sima részvényem van sok de azok legalább minuszban. Legalább az oszti megvolt idénre szóval legalább összességében nem vagyok minuszos.
Szepseg pénteken te voltæl a sztàr hogy dobnitudtad 10470 és àtpakoltad Règóta teis beragadtàl és nem adtad el 10780ft ertse nemtudom mennyièrt vetted és nyertèl e rajta de azóta hogy megszabadultàl a kicsitöl azóta biztos nyugodtan alszol ès szèpeket àlmodsz.. Dobtam ènis elötted a kicsit de pènteken úgy beszakadt hogy marha módon ismèt bezsàkoltam a kicsit azóta pedig lejtmenetben van ismèt.. Stayerke te hàny hónapig parkoltàl a kicsi ricsibe elötte hogy dobtad??
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.