Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes az ABBVIE tegnapi és mai mozgása. A jó eredménynek köszönhetően tegnap megközelítette a 199 USD-t, majd jött Trump a szokásos elmebajával és lezúzta 1910 alá. Ma pedig vissza minden és már 195-nél tart. Most kivételesen optimista vagyok a Ricsivel kapcsolatban és szerintem a mai nap csak egy rövid pihenő volt és megyünk tovább a jövőhéten, ki tudja meddig.
Még mindig nem derült ki, hogy mennyi ennek a Trumpi ellentmondás-halmaznak (plusz vámok, de ne legyen drágább a fogyastóknak) a hatása a Richterre és partnereire. Majd ha ez kiderül, akkor lesz beárazva a sztori. Jó lenne látni a Q2-es jó eredményeket is. Szerintem van esély jó hosszútávú eredményekre, csak a piac egyelőre óvatos...
A dollár erősödés is jótékony hatással lesz az árfolyamra ha kitart, mondjuk az augusztusi jelentésben ez még ne feltétlenül fog látszani bár nagy összegű dollár bevétel érkezett az árfolyam miatt kevesebbet ér , de az emelkedés ér...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.