Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://www.erstemarket.hu/tartalom/217583/totalis-zurzavar-20250403 ......"Ezeket az addicionális vámtarifákat kívánják bevezetni az adott kereskedelmi relációkkal szemben. Kivéve az USA-nak stratégiailag fontos termékeket, mint félvezetők, gyógyszerek, ritkaföldfémek, s pl. energiahordozók, stb. Lásd alább a számításunkat"
Nagy valószínűség szerint a gyógyszeripar kivétel lesz a vámok alól.. az ördög a részletekben.. ez mondjuk magyarázza, hogy miért tartja ennyire magát RG.
Exempted Sectors: Copper, pharmaceuticals, lumber, gold, energy, and some critical minerals are excluded from the tariffs
Osztalékrészvényként kezeld, idén lesz rajta kb. 100 forint és várhatóan jövőre se lesz rossz a hozam. Elég biztos vagyok benne, hogy vissza fog menni legalább 1700 környékére (persze előbb lenézhet még egy százassal). Egyébkén a telekommunikáció is viszonylag defenzív szektor talán a mostani vérzivatarban a gyógyszer és reit mellett.
Én sem tudom, hogy Tkom meddig szakad, de ezen szinten szerintem már az a 100 Ft oszti nem rossz hozam. (Jó nem egy Apennin, de akkor is). Max. megtartom jó sokáig. A legtöbben nem várják tartósan 1400 alá.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.