Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo csütörtök, 20:34
„Ne nyugtalankodjatok: higgyetek Istenben, és higgyetek bennem! 2Atyám házában sokak számára van lakóhely. Ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Most elmegyek, hogy helyet készítsek a számotokra. 3Miután elkészítettem, visszajövök értetek, és magammal viszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is. 4Ismeritek az utat, amely oda vezet, ahová megyek.”Én pedig kérni fogom az Atyát, és ő egy másik Segítőt küld nektek, aki örökre veletek marad. 17Ő az Igazság Szelleme, akit a hitetlenek világa nem tud befogadni, mert ők nem látják, és nem ismerik fel. Ti azonban megismeritek és felismeritek őt, mert veletek együtt fog lakni, sőt bennetek él majd.Nem hagylak titeket árván, hanem visszajövök hozzátok. 19Kis idő múlva a hitetlenek már nem látnak többé engem, de ti láttok. Mivel én élek, ti is élni fogtok. 20Azon a napon megtudjátok, hogy én az Atyában élek, ti bennem éltek, én pedig bennetek. 21Aki ismeri parancsaimat és engedelmeskedik nekem, az szeret engem igazán! Aki pedig engem szeret, azt Atyám is szereti, és én is szeretem — ezért megmutatom és kijelentem neki magamat, hogy igazán megismerjen engem.”Ezeket a dolgokat én magam mondtam el nektek, amíg veletek voltam. 26Később azonban majd az a Segítő — a Szent Szellem — fog megtanítani titeket mindenre, akit az Atya küld hozzátok, hogy engem képviseljen. Ő majd emlékeztet titeket mindenre, amit nektek mondtam.
ronaldinyo 2026. 04. 04. 15:21
Egymillió felesleges halál Az EU-ban feleslegesen – kezelhető vagy megelőzhető egészségügyi problémák miatt - meghalt egymillió 75 év alatti állampolgár közül 376 434 olyan kezelhető betegségnek és egészségügyi problémának tudható be, amelyet magas színvonalú egészségügyi ellátás révén el lehetett volna kerülni, míg 655 321 olyan megelőzhető betegségnek tudható be, amelyet hatékony közegészségügyi beavatkozások révén el lehetett volna kerülni. Tíz évvel korábban rosszabb volt az helyzet az EU-ban. Akkor egymillió 75 év alatti ember halálából 382 469 lett volna elkerülhető magas színvonalú egészségügyi ellátással, és 670 509 lett volna megelőzhető korai beavatkozással. Magyarországon 44589 ilyen haláleset volt 2023-ban, amiből 28315 megelőzhető, 16275 pedig kezelhető lett volna. Tíz évvel korábban a 45 724 halálból 30 159 lett volna megelőzhető és 16 566 kezelhető.
ronaldinyo 2026. 04. 02. 17:56
mindenkinek a figyelmét felhivom a pénteki nap az nem ünnepnap-hanem gyásznap-aki nem igy gondolja a sátánt szolgálja
ronaldinyo 2026. 03. 26. 17:47
Előzmény: #81006  Robben
hát igen mert a tisza baloldali párt 75% ban
ronaldinyo 2026. 01. 21. 11:56
aki beirta hogy magyar származásu a népszámlálásnál azt deportálják majd-grat mindenkinek.volt már ilyen csak akkor nem a magyarokat vitték
ronaldinyo 2026. 01. 21. 10:22
ez a legtermékenyebb terület a földön és az itt lakok a legszebb medencéből pöcegödröt csináltak.szégyen-erkölcs nulla-szégyenérzet nincs-ez le is irja az itt élők szellemi magasságát és kitermelték a sátánista elitet.
ronaldinyo 2026. 01. 09. 15:47
"ugros eliminandos esse"
ronaldinyo 2026. 01. 09. 10:06
az összes magyar ,nem magyar, alszik-jo lenne már ébredezni, legalább -ha nem ébrednek fel önszántukbol -álmukbol fogják felrángatni.és az igen fájdalmas lesz.
ronaldinyo 2026. 01. 09. 09:54
orbán ide hivta a fenevad pofáját trumpot.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 12. 28. 14:00
A miniszter szerint a cél az, hogy valamikor a választások után egy olyan átfogó önkormányzati rendszert érintő módosító javaslatcsomag kerüljön az asztalra, amely mind az önkormányzati szereplőknek, mind a kormányzati szereplőknek, "mind pedig mindenkinek" elnyeri a tetszését.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251227/varatlan-bejelentes-navracsics-tibor-keszul-valamire-808084#
_______ magyarán _______
Az elbaltázott rendszerváltás során, az elmúlt 15 évet is beleértve, nem sikerült megfelelő önkormányzati rendszert kialakítani.
Igazából nem a javaslatcsomag hiányzik, hanem maga a demokratikus önkormányzati rendszer. Eddig csak erre voltak képesek a politikusaink, de Kádár népe ezt is elviselte.
euler
euler 2025. 12. 16. 22:27
Előzmény: #81008  ronaldinyo
Inkább: bárki, de tényleg bárki nyer, érezhetően rosszabb lesz.
https://ot.hu/cegledi-zoltan/ovilagvege/
ronaldinyo 2025. 12. 16. 22:14
Előzmény: #81006  Robben
tök mindeggy mellik oldal -mind a rosszat szolgálja-
Robben 2025. 12. 11. 13:00
Szánthó: a jobboldallal az is jól jár, aki nem oda szavaz 
  A jobboldallal az is jól jár, aki nem oda szavaz, a Tiszával az is rosszul jár, aki oda szavazna - hangsúlyozta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a #Szabad magyarok a megszorítások ellen munkacsoport alakuló ülésén mondott köszöntőjében szerdán Budapesten. Az Alapjogokért Központ és az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány rendezvényén úgy fogalmazott: most családbarát, munkaalapú társadalmat támogató adórendszer és kiszámítható, stabil nyugdíjrendszer van Magyarországon, de kiszivárgott egy 600 oldalas, 7260 milliárd forintos baloldali megszorítócsomag, amely mindezt veszélybe sodorná. "Ezért alakult meg a #Szabad magyarok a megszorítások ellen munkacsoport, amellyel célunk az, hogy szakmai érvekkel, szakértők megszólalásaival bemutassuk ennek a megszorítócsomagnak az elemeit, bemutassuk, miért veszélyes ez Magyarországra" - mondta. Közölte: a Tisza letagadja a programját, pedig a saját szakértői írták alá. Hozzátette: a megszorítócsomag azokat is rosszul érintené, akik körében  a Tisza népszerűbb. A Tisza baloldali programja kicsit olyan, mint a Bokros-csomag és a brüsszeli követeléslisták szerelemgyereke - jelentette ki, hozzátéve: a Tisza programjában számos témában fellelhető a brüsszeli álláspont, mint például, hogy a családi kedvezmények diszkriminatívak, hogy az alacsony társasági adó torzítja az európai versenyt, hogy fenntarthatatlan a nyugdíjrendszer, vagy hogy az egészségügyet privatizálni kellene.
Pásztor Szabolcs, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány kutatási igazgatója rámutatott, az elmúlt 15 évben eltűnt a feketegazdaság, kifehéredett a szürkegazdaság, és alacsonyabb adókulcsok mellett többet dolgoznak az emberek. Létrejött egy olyan adórendszer, ami a munkavégzést támogatja, megszüntette az adóelkerülést, előmozdította a cégeknél a tőkefelhalmozást, ösztönzi az innovációt és felszabadítja a kreatív energiákat. Ez jó a vállalkozások számára is. Felhívta a figyelmet arra, hogy ha a kkv-szektorban alacsonyak az adók, akkor a cégek szívesen toboroznak új munkaerőt, megtartják a dolgozóikat, fejleszteni tudják a béreket. Ha viszont kihívások érik a szektort, például adóemelés formájában, akkor leépítenek, elhalasztják a beruházásokat, nem veszik meg az új technológiákat, lemaradnak. Hangsúlyozta: az elmúlt évek adókönnyítéseinek köszönhetően a kkv-szektor jó helyzetbe került, a vállalkozások jó minőségű beszállítói lettek a multinacionális cégeknek. Megjegyezte továbbá: a BMW gyárért 160 település versenyzett világszerte, és az alacsony adó fontos szempont volt abban, hogy a külföldi befektető végül Debrecent választotta. 
Boros Imre közgazdász, volt miniszter azt mondta: a Tisza programjában rejlő megszorítás nem egyebet jelent, mint hogy lecsipegetnének minden magyarországi jövedelemtulajdonostól, munkavállalótól, cégtől, még az államkasszától is. Ez mindenkit rosszul érintene - húzta alá, megjegyezve: véleménye szerint a társadalom iránti felelősségérzet csak a jobboldalon létezik. Hozzátette: a polgári oldal mindenféle módon ösztönzi a családalapítást, ezzel szemben a baloldal úgy gondolkodik, hogy "elszedünk mindent, majd sajátos céljainknak megfelelően ide-oda adagolunk, ha jól viselkedtek." 
Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja, a Kulturális és Innovációs Minisztérium nyugdíjas szervezetének elnöke kiemelte: a nyugdíjasok helyzetén nagyon sokat javítottak az elmúlt 15 évben a kormány intézkedései, például a 13. havi nyugdíj visszavezetése. Hozzátette: már bejelentették a 14. havi nyugdíjat is, amire számítanak az idősek. Ha a Tisza lesz, mindezt azonnal elveszik - jelentette ki, hozzátéve: a nyugdíj megadóztatása rosszindulat az idősek felé, akárcsak az, hogy betegségük esetén a fizetős magánegészségügy szolgáltatásait vegyék igénybe.
ronaldinyo 2025. 12. 10. 21:29
az emberiség ilyen világot -csinált, ne csodálkozzon azon ami most van volt és lesz-megérdemli a sorsát.a többség azt sem tudja majd miért is veszik el.
ronaldinyo 2025. 12. 09. 19:35
Miután Magyarországról szólva az újkori viszonyo
kat is érintettem, szabad legyen még néhány szót szól
nom a mai időről. Ez a nemes magyar nép, bármily le-
vertnek látszik is, még tele van élettel és erővel, szeren
cséjére Európa népének. Ő az, a ki Európa és Ázsia
kapuján őrködik; legyen is annak hű őre! Rósz és bal
végzetű politika volna egy polgárisult és katholikus né
met hatalmasság részéről elnyomni akarni egy oly nem
zetiséget, mely véd-őre azon oldalról, hol a hódítás telhe
tetlen szenvedélye forrong, a barbárságra támaszkodva.
De, bármi történjék is, Magyarország élni fog azon ren
deltetésekért, melyeknek edényét a gondviselés nem akarta
összetörni. Egy nép sem ment keresztül keserűbb viszon
tagságokon; a tatárok által elfoglalva, a törökök által föl-
dulva, bel megliasonlás által számtalanszor elnyomva, s
nem egyszer saját fejedelmei által is megrontva, minden
romlásából erősen és önbizalommal emelkedett föl. Ez az
eleven életerő, mely a liún fajta népeket tizenöt század
óta, annyi ellenök esküdt törekvések daczára, a Tisza és
Duna partjain föntartja, a magyarnak lelke mélyében
fekszik, és még megtört büszkeségében is kitörik. Szent
István, Nagy- Lajos és a Hunyadiak nemzete bebizonyí
totta, hogy tud tűrni, hogy bevárja a dicsőség napjait.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 12. 03. 09:20
Hadházy Ákos: Mégis nyomoznak a náci horogkereszttel hergelő propagandista ellen
https://hvg.hu/itthon/20251203_Hadhazy-Akos-Megis-nyomoznak-a-naci-horogkereszttel-hergelo-propagandista-ellen
Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai szakértője horogkeresztet tett egy szivárványos zászlóra, majd megosztotta az X-en. 
...Az Alapjogokért Központot a Miniszterelnöki Kabinetirodán és a Batthyány Lajos Alapítványon keresztül közpénzből is finanszírozzák, és rendre a kormányéval egyező álláspontot képvisel. Az utóbbi években több milliárd forinttal támogatták a működésüket. 

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók