Nekem se jó. Adatok nem frissülnek rendesen, a napi kötéslista nem látható, csak azok, amik a belépéstől keletkeztek. Ma beszéltem az Erste-s kapcsolattartóval, azt mondta, hogy a régi pro-t már nem fejlesztik, hozzá kell szokni az újhoz. De Ő maga is azt mondta, hogy az sem tökéletes.
Nekem is szét van esve, adatok nem frissülnek/-tek, olyan papírok jelennek meg chart és könyv ablakokban, amiket soha az életben nem szűrtem be :-DD (pl. most egy SANDRIDGE ENERGY SD). Többször kiléptem, beléptem ma. Korábban be volt szűrve nálam a Duna House instrumentum/chart/könyv is, aminél volt egy névcsere pár napja, azóta nálam hibák voltak. Duna Housera nem volt friss adat, DH Group-ra meg nem töltötte be az újat. DH ablakok helyén jelent most meg ez a SANDRIDGE. :-D Nekem most éppen frissül rendesen.
Köszönöm. A kh terminal nezetet mar megszoktam, és az használható is, de meg akarják szüntetni, az uj meg használhatatlan. A netbroker pro-t hol tudom kiprobálni? Én csak a sima netbrokert ismerem.
Az durva helyzet lesz ha Pro Classic kivezetésre kerül ... bevallom nekem arra nincs tervem. Kacat ha nincs közelemben normális internet ... ha van akkor eltudok vele kavirnyálni.
Nekem is van mindkét helyen, Erste jobb, de csak egy árnylattal. Én már feladtam a keresést, nem lesz itt jó felület senkinél, mert ebben nem konkurálnak. Négy féle felületen tudsz most kereskedni. 1. A régi netbroker webes felület, szarabb mint a K&H terminálja. Ott ragadt valahol a kőkorban. MFID kérdőív, szerződések, riportok, TBSZ számlanyitás, deviza műveletek csak ebben vannak. Certinél talán a legjobban átlátható verzió. 2. Netborker pro webes felület. - Valamennyire testre szabható, bugos, még fejlesztik, de pont olyan tempóban mint a K&H. Frissít magától, de nem tökéletes. Gyakran mutat hülyeséget, pl záróban, vagy a változást. (Valami emelkedett 30 forintot és azt mutatja, hogy -10, mert késik, vagy beragadt egy előző szám. Nem egyszerre változik az utolsó ár és a változás.) Tizes könyvem van, az látszik. kötéslista szintén. 3. Mobil app - ez az előző mobil verziója. Hibái szinte ugyanazok. Ebben nincs kötéslista, csak 10-es könyv. 4. A netbroker pro telepíthető kliens - Win és chrome kell a telepítéshez. Megjelenésre olyasmi, mint a "Peti", csak szarabb. Ez jól frissít, de ha több felbontásban is bejelentkezel, akkor a hajad kihullik az átméretezgetéstől.
Köszönöm. Miben nyilvánul meg ez? Van erste szamlám csak nem használom, igy nincs konyvem, és koteslistst sem latok. A webes felulet erstenel is hulladek, de a mobil talan lehet jobb. Frissul rendesen az adat kotesenkent vagy frissiteni kell mint a kh-nal? Koteslistat milyen melysegig latsz? Mennyire lassu az erste? A kh uj felulete nagyon lassu is azon kivul hogy hasznalhatatlan.
Üdv, Vannak itt olyanok akiknek a khertekpapirnal és erstenel is van számlájuk? Mi a veleményetek átláthatóság és használhatóságban hasonlitva a őket? Ma reggel lekapcsolt a kh a regi webtraderet, és csak az uj mukodik. A regi is ami szar volt, de legalább a terminal része testre szabható és használható. Na de az az ujnak nevezett átláthatatlan és használhatatlan szeméttel nálam elérték a ingerküszöböm felső határát. Viszem onnan a pénzem oda ahol kereskedesre alkalmas rendszer van és nem azzal foglalkoznak hogy szép kék legyen meg rakjak bele a felesleges dizajn funkciokat amiknek semmi ertelme es haszna.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!