Tavalyi évben talán 2-3 alkalommal volt vele problémám. Lehet többször is szar volt csak akkor épp nem kerestem rá. De, hát akkor mit válasszunk!!?? Otp-t is nagyban kerülni kell, úgy mint erstét!!
A Random beolvadás után hónapokig küszködtem ezzel, aztán úgy otthagytam őket mint macska a szarát!! Igaz kissé sokba fájt a transzfer, de valószínűleg sokkal többet nyertem rajta, mintha nem tudtam volna érdemben kereskedni!!!! Nem is értem ennél a mocskos szolgáltatónál maradókat , hisz látjátok hogy szinte egyre szarabb, és érdemben nem is fog változni semmi!!!! Nincs annál vérlázítóbb ,ha egy ralinál nem tudja az ember eladni a papírját!! Vagy fordítva ,egy esésnél nem tud vásárolni!!!
ersténél gecibb cég kevés van, elnézik h folyamatosan rossz, de tényleg túlzás nélkül és ezért folyamatosan dráguló jutalékokat kérnek, szinte mindenre is vonnak, cserébe meg a nagy nulla, össze kéne fognunk és perelni őket pertársoságban, vérlázító amit művelnek. Ha írsz nerkik semmi, írják már jó, sajnáljuk, és hosszú hetekre rossz, akkor minek szolgáltatnak? Ez nem az, gyakorlatilag tavaly októbertől rossz, mit lehetne tenni, hogy jó legyen?
Visszasírom a Randomot. Nem is értem, hogy miért nem indít valaki egy hasonló brókert, mint amilyen az volt. Kincsesbánya lenne egy jó kereskedési felülettel, korrekt kereskedési díjakkal. A kisbüfik úgy mennének át oda, mint a szél.
Emberek indulnak a Marsra ... és PRO 17 kattintás után indul el ... fő biztonság ... de hogy Én se tudok belépni csak 2 perc alatt az azért szerintem gáz/és baromság .. .persze MicroSoft is elmehetne az a..ba ... minden egyes indításkor megkérdezi hozzáadom-e a tiltó listához ... persze :-) ... a megbízható listához nem kínálja fel ... mert az veszélyes ... addig még nem akarsz vásárolni miért kell jelszó ... ? A címemet Nvemet úgy is tudja mindenki mert a címsorban fontos kiírni :-) Kíváncsi vagyok a jelszót mikor fogják kiírni felül ... vagy Édesanyám nevét :-) grrr. utálom egy szóval. :-)
Nekem egy percig sem működött a felület, először győződjenek meg maguk hogy valóban jó-e a felület, és csak utána kezdjenek bele a sikerkommunikációba... Van egy olyan sejtésem, hogy a levél válaszadója aznap nem is nagyon nézte a netbrokert...
"Sajnos valóban átmeneti volt a frissítés sikeressége. Fejlesztő kollégáink ígérete szerint holnap reggeltől rendben lesznek az adatfrissítések. Szíves türelmét köszönjük!"
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!