ISIN nem fog menni, nincs meg ugyanis az adat hozzá! Azonban tisztában vagyunk vele, hogy csak részvénykód alapján keresni nem a legjobb! Hamarosan jön a részvénykeresőnk, addig ez van:)
ok, máris van egy: a részvénykódhoz sztem sokkal inkább "illene" ISIN-t kérni például....nem is értem, mit kell odaírni, és azt hol lehet megtalálni. Az ISIN nemzetközi, és gyorsan kikereshető
teljes gőzzel fejlesztés! Minden észrevételt várunk, írjatok a fórumunkba vagy emailen vagy hívjatok nyugodtan! A jó ötleteket minden erőnkkel próbáljuk megvalósítani! nektek szól a honlap...
Köszi!
Ha bementek az Elemzés / Chart rajzolo menüpontban és a bal felső sarokba a szűrést választjátok, akkor statisztikát kaphattok az indikátorok és gyertyák vételi jelzéseiről az adott részvényre!
"Ha te nem vagy olyan lúzer, mint én, akkor mondjuk miért nem a nasdaq komponensei között keresel vmi hasonlóan kockázatos, valóban lehetőségekkel teli, de ennél sokkal jobb papírt???? ;)))"
Tessék itt a hsz-em beidézve.
Áruld már el ember, hol van ebben, hogy a phyl nasdaq komponens, és azt is áruld el, hogy hol volt ebben, hogy nasdaq index kereskedését ajánlom bárkinek is!???
Folyamatosan nem értem, miről beszélsz....
én felveszem a shortot és megyek valami árnyas helyre:-)
és itthagylak a népet boldogítani..
csak azt az egyet nem értem, h a phyla mióta nasdaq - komponens, hogy annyira nyomja a nagy szivedet, dobd le a követ..de ne a kisbüfikre..mert azok a havaerjaim:-)))
Sziasztok!
Örömmel tudatom Veletek, hogy elindult hazánk első tőzsdei technikai elemző és részvényszűrő oldala. Kedvetekre válogathattok a NASDAQ, NYSE, ASX, XETRA és persze a BÉT összes részvénye közül! További információ: www.betbulls.hu
Robbaj11-nek.
Köszi,és igazad van.Hát persze,hogy fel kell,és fell is akarok állni.Tisztában vagyok vele,h aki itt akar keresni,az bukhat is.Nem is ez zavar,hanem amit írtam:nagyok a külömbségek emberek közt.Rengetegen éheznek,hitelből élnek,meg havi 60-70 ezerből,és a vezéreink arcátlanúl lopnak ,rabolnak.Ami a legfájóbb:Bűntetlenűl!Na meg a cigányt dolgoztatni sem szabad ebben az országban,hanem magyar fizess adót rendesen,abból lehet őket eltartani a sitten.Cserébe verekszik,kötekszik,lop.Meg van manipulálva minden,a tőzsde is.És mi 1 birka nép vagyunk.Ez a mocsok gy f,meg megfogja etetni a néppel az új tőzsdei belépőket(villany,autópálya,szerencsejáték..stb)Lehet majd hosszútávú hitelre,részletre venni,mint a Suzukit,mosogépet,tv-t.Aztán kicsinálnak.Hú de jó lessz a kis embereknek!Várom a moderátort.
Erősödő Phylaxia