p.s.: azokat is igen furán másoltad be, hogy majdnem minden 0%-ot mutat :))) Legalább a future-ket raktad volna be, ha már negatív számokkal akarsz érvelni....
sötét vagy, mint az éjszaka. Próbálj meg az amatőr, abszolút kezdő, és ezen felül még primitív kisspeki szintről picit feljebb emelkedni érvelésben, és akkor vitázhatunk talán értelmesen.
Te...., a nasdaq KOMPONENSEKRŐL beszéltem, onnan kell szemezgetni. Te meg csak indexeket kopiztál ide, fogalmam sincs milyen megfontolásból. Először kereskedj a magyar piacon kívül is, utána beszélj.
Azt hiszem a mostani gazdasági és mezőgazdasági helyzetben azt felhozni érvnek hogy zabálni mindig kell értelmetlen.
A Phylaxia is elismerte a magyarországi állattenyésztés nem éppen a fellendülő szakaszban van.Lehet fogunk húst zabálni max. nem magyar terméket hanem Hollandot,mert ott még a fű is zöldebb :))
Ettől függetlenül hiszem,hogy a Phyl jó lesz valamikor csak addigra szvsz sokkal több lehetőség lesz egyéb papírokban is akár blue-ban.
Szvsz bőven van idő 20Ft alatt venni és elég keserves lesz az emelkedés,mert igen sokan be vannak ragadva és szabadulnának.Majd amikor ez kitisztul akkor lesz benne igazán jó pénz,de ezek évek...
A veszteséges ágazat zrt-be szervezve!
Energiaszektor számokkal alátámasztott növekedési pályán! (A világ számára égetően szükséges tároló kapacitással)
G.R. országos frekije növekvő reklámbevételekkel!
Visonka nem tud annyit termelni, amennyi elég lenne! Bővíteni kell! (csak az a fránya tavalyi szója)
Én ajánlom, hogy akinek a nóziján van, az kapja le a hegesztőszemüveget, mert piszokul beleizzad és nem is lát tőle rendesen. A rózsaszín is szükségtelen, de most mégis trendibb!
ez nem bankpalota, megírtam..ebben a mezőgazdaságban szokásos méretű és kivitelű - de korszerűsitett (légzsilipelés) épületben még sok olyat termelnek majd, amin Ti is keresni fogtok - a szellemi termék a lényeg!
és az amit mindíg mondok:zabálni mindíg kell..mindenről le lehet mondani...ez kivétel!
és az állatnak nem magyarázhatod meg h bőjtöljön...az embernek meg húsétel is kell, és a házikedvencek...minek ragozzam...
borsó ! az árképzés éppen azért lesz jobb, mert a piaci részsedés nagyságrendekkel megnő..és a vevőkör is..tehát (optimális, de nem túlzott, árréssel minden nyereséges lehet - állatgyógyszer, táp, premix, vitamin pet-tápok)
éppen a cég gyengesége miatt volt rossza z árképzés, mivel kiszolgáltatott helyzetbe hozták...hogy tudatosan..vagy? lustaságból?
mást már nem merek feltételezni, február óta vagyok hivatalosan a cégnél!
Erősödő Phylaxia