Ez az emelkedés a 2025-ös évre várható osztalék miatt van? :)) Számolta már valaki, hogy mennyi lehetne az oszti, ha ugyanezen az ütemen növekedne a Nyomda?
"Mi köze van ahhoz, hogy eladok valamit, ahhoz, hogy mennyiét vettem." Semmi, hát már hogy a viharba lenne köze a két dolognak egymáshoz. Ne hallgass az amatőrökre, nem látják át igazán a tőzsde lényegét. Az igazi májszterek drágán vesznek és olcsón adnak el, ez most a menő. Legyél Te is menő, ne foglalkozz a számokkal. Adj el, amikor jólesik. Csak az amatőrök sz@rakodnak a számokkal. A számokkal és bonyolult szavakkal leplezik hozzá nem értésüket. De mi tudjuk, pancserek az ilyenek. :)))) Én például most is hajlandó vagyok venni tőled nyomda részvényt 4500 Ft/rv áron. Kit érdekel mennyiért vetted, én adok érte ennyit. :))))
nem érted? pedig egyszerű! a bekerülési ár és az eladási ár különbsége az árfolyamnyereség. adózás után (TBSZ nél ez nem kell) ezt zsebre teheted mint haszon. jó nem? én pl. ezert tőzsdézek
Ezt soha nem értettem. Mi köze van ahhoz, hogy eladok valamit, ahhoz, hogy mennyiét vettem. Ez a Mari néne, meg a likas piros lavor eladása. Ez nem tőzsde!
A jó áron vett otpmet én se adom el. Nincs tulhuzva p/eps eloretekinto 6,4. Nyomda csúnyább. De körte alma. Szóval a nyomda meg az otp is kb örök long birodalma.
Állami Nyomda