Én sem adom el amikor vettem sem gondoltam hogy 1 hónap alatt felmegy 10 %-ot ... mondjuk azóta ment le vagy 15-öt :) de sebaj idő van egyszer csak vége lesz az eladási hullámnak a cég egyébként stabil csak gyenge kicsit a kommunikációja
Ma eladtam a panimat,az ecomat,mtelecomomat,mert elegem lett és átszáltam otp-be 5897ft-on holnap lehet eladom az any-t is pedig 870-880 az átlagáram,de ugy érzem az oti hamarabb lesz 7100on az pedig 20%
Remélem lenyugszik a világ lassacskán , és mi is kapunk valami jó hírt gondolok itt a létrejőtt akvi(k)-ra.
Mert az nagyon kellene , hogy talpraáljunk és , hogy egy elfogatható árfolyamon zárjuk az évet majd!
ÁÁÁ! No comment.
A vicc az, hogy OTP-t, ami az egész esést húzta, azt meg szépen fölhúzták nap végére. :) Nyomda meg maradt lenn. Na jó, fölment 740-re. Komoly. :))
Kiváncsi lennék , hogy hova várják az esés végét ha igy meg akartak szabadulni a részvénytől!
Törölt felhasználó2010. 05. 20. 16:40
Hát gratula a két pánikeladónak, akiknek nap végére sikerült bezúgatniuk az árfolyamot. Csinálhatták volna diszkrétebben is, bár ahogy láttam, magukat is szépen megszívatták.
Hat a valsag :p
Node remeljuk, most mar lassacskan csak kikecmereg a godorbol, hisz lassan a piacat kepezo cegek is kezdenek ujra talpra allni :)
No, hajra! :)
Törölt felhasználó2010. 05. 18. 13:31
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mi áll a 2008 júliusi zuhanás, majd stagnálás hátterében.
Állami Nyomda