Itt a kérdés az hogy mikor lesz 5000 alatt? Következő napokban,vagy előbb elmegy 5500-6000-ig. Mert hát a vegtelensegig az ugye nem a 6000? A grafikont a funda rajzolta és rajzolhatja még tovább. Az hogy a ta mit mutat egyelőre felúlírja a funda.
Adok magamnak egy jó tanácsot: a befektetési számlán lévő nyereség csupán virtuális. Ad egy jó érzést, viszont a céljaimat akkor tudom megvalósítani, ha a virtuális nyereségemet realizálom.
Ez nem lebeszélés. Teljesen nyilvánvaló, hogy lesz még 5000 alatt az árfolyam. Sőt, 4900 alatt is... Rózsaszín köd jeligére. Nézzétek már meg az éves grafikont... Mennyit ment? Volt lényegi korrekció? Elképzelhető, hogy korrekció nélkül megy fel a végtelenségig?
én sem tudom mi történik ha leszakad a támasznál, ezért is mondtam, hogy lehet már késő! Általában egy fontos támasz törésénél, felgyorsul az esés.... (normális) Egy MOL viszont nem speki papír! Tehát ha szakad, akkor lehet meg van tervezve egy nagyobb eladó által és már lendülettel visz át a szintet. nem tom.. Remélem így kielégítő. Az előbb csak a lényegét írtam, nem fejtettem ki. Így már fárasztó, lehet én is lepihenek! 😃
Azt még bele sem számoltam, mert funda része, hogy MP hisztizik, mert kihagyták a folyamatokból a 10% szavazati "joga" miatt! hmm
MOL topik ide vagy-oda, gondolom több gépjárművel közlekedő magyar allampolgár van, mint magyar MOL részvényes. Én is MOL részvényes vagyok, de látom, hogy a MOL mit művel! Az üzemanyagok nagyker ára miatt a kisbenzikutakat padlóra tette! A nyeresége érdekében még az ukránok üzemanyagának magyarországi tárolására tározókat is építene, mert neki az nyereséget hozna, haszna lenne rajta! Csupán emiatt már letartóztattam volna azt aki aláírt ilyen megállapodást az ukránokkal! Most magyarázkodnak, hogy nem is úgy gondolták. Ha pl. ez megvalósulna, a rokonaidat meg szétbombáznák az oroszok a határ szélen, Te MOL részvényesként ezt helyeselnéd, csak azért, mert Te MOL részvényes meg MOL topikos vagy? Gondolkodjunk már, mielőtt megbolondulunk a pénztől, amit a MOL részvényünkön nyerünk!
ezek a piros csöcsök a hardcode long trend kierőltett korrekciós dobálózását mutatja. Nem akarnak esni, Pici esés, visszarúgás, pici esés, visszarúgás, egyre mélyebbről egyre magasabbra ér, de mégis lefele halad a chart, míg nem 1x nem ér lentebb az előző lefele hullámhoz képest, ez jelenti a long fordulatot.
Én meg leírtam már számtalanszor, én én vagyok, aki megelőlegezi az esést, és egy jó pozit próbál fogni, ez 5200 körül lehetett volna, STOP pedig felette. Ez eddig bevált? Nem, mégis ezt erőltetem, tehát igazad lehet. Majd akkor eladunk,ha már esik, de az előbb meg azt írtad, hogy akkor már talán késő. egy GAP-es leszakadásra gondoltál? másnapra? Nincs benne sok munkám, amatőr vagyok, egy ilyen rajz összedobása pár perc, mondhatni gyenge tippmix, ami mostanában egyre többet bejön. De próbálok egyre kevesebbet rajzolni, mert tény, összezavar. Buffett mondta talán: csak egy irány létezik, a jó irány! Itt is így lesz, csak ki kell várni. Trump szerint: folytatják a tárgyalásokat, tehát nem született megállapodás. Vagy Kamuzik, és mégis béke, csak először rommá kell verni a piacokat egy kicsit..
megmondom őszintén, az ilyen piros rajzolt hullámokat én komolytalannak tartom. :) Ha technikait elemzel, akkor támaszd alá őket, hogy miért és hol kanyarodhat!... Ha meg Trump böfögései miatt gondolod, akkor azt ne technikai elemzésként vázold. Egy idő után komolytalanná fog válni az egész munkád, hiába gondolod jól. (Tudom sok munkád van benne) Csak saját vélemény, nem lebaszi!! 👍😃
Egyelőre még a támasz kitart, lehet még egy fül, hullám is benne..! Lehet addig nyitják sorban a shortokat, de lehet, hogy nem...! Várjunk egy kicsit még, a tuti eséssel, ameddig a támasz zóna él! Itt nincs tuti! én ennek a híve vagyok...
Soha napján, kiskedden... A MOL átárazódás alatt van. A technikai elemzőknek itt most nem osztanak lapot,.. pláne nem az ilyen Parkinson-os, remegős kézzel rajzolóknak, mint amilyen te vagy. Már bocs, de milyen béna ábra ez már. Ha lesz korrekció sem lesz ekkora. Ez ugyanis nem ugyanaz a cég, mint fél-egy éve. Én erre tettem a tétjeimet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.