Inkább figyelem Pompi Jánost, ő legalább reálisan látja a TA fundát. Innen mar nincs vissza út, ha lesz kézzel fogható eredmény a NIS-t illetően, hamarosan támadni fogjuk a 4K-t.
Igen. A rajzodon jól látszik, hogy 2023 közepe óta kialakult egy giga fordított fej-váll, aminek a jobb válla is egy fordított fej-váll. A MOL végig felfelé tartott, csak folyton elgáncsolták. A technikai kép alapján most már jönni kell a kitörésnek. Ha sikerül, nem kicsit fog lépni a MOL.
A piaci hatalom ilyen koncentrációjára a jugoszláv energiarendszer létrehozása óta nem volt példa , de ezúttal egyetlen piacorientált multinacionális vállalat ellenőrzése alatt. . Konklúzió: Stratégiai fordulópont a régió számára A NIS MOL-nak történő eladása nem csupán egyetlen vállalat tulajdonosváltását jelentené – stratégiai váltást jelentene az egész régió számára . Létrehozna egy energiaóriást, amely egyesítené a Balkán kulcsfontosságú olajáramlásait, és hosszú távú hatással lehetne az üzemanyagárakra, a beruházásokra, az energiabiztonságra és Délkelet-Európa politikai gazdaságára . Január 15-ig talán kiderül minden. addig figyelés. https://www.biznisinfo.ba/ina-energopetrol-i-nis-pod-jednim-krovom-nastaje-regionalni-div/
Én a hetesen, hónaposon látható kép alapján 4K fölé várom. Aztán majd meglátjuk mit rajzolnak még nekünk a következő hónapokban. Fibonachi kolléga látványosan eltűnt már egy ideje. Ő meg ugyebár csak az ijesztgetős chartájait szeret feltenni ide a topicba. 😀 Ez is biztató jel, szerintem. TA alapon mindenképp!
Mondjuk az nem túl jó jel hogy Balin megjelent, mert ilyenkor szokott földbe állni. Csak emiatt regisztráltam, mert érdekelt vagyok az ügyben és nem szeretném hogy visszaénekelje a kontraindikátor. Inkább tűnj el haver és engedd neki 5600-ig meg se álljon. Köszi
A naposon ez nem így működik, nem 30p-es idősík. ;) Ki fog alakulni, és az emelkedés is jönni fog. Akkor is valid, ha lesz korrekció. már magasan mozog az árfolyam napok óta.
Balinmaistro a "földön crosst"tegnap reggel bejelentettem a 200es 50napos alapján ès værtam a brutális emeljedèst rövid távon de a 3200megakasztotta az emelkedèst már tőbbszőrősen .Reggeli infók kicsit elgondolkodtattak ès úgy gondolom a sikeres MOL háromoldalú szerződès aláirása több hètbe telik ès addig mièrt menne az ègbe a bizonytalan rá a MOL ára? Molba kis szünetet tartok pedig már ólcsobban visszavehetnèm mert most nem épp 3200az ára.. Balin már 1honapja bejelezte a "földön crosst elis nőtt a fordulat 1napja"ezt akarta megèrni stayerkeis akit már lassan hiányolunk mert mindig betartott a Molnak a beszóllásaival..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.