1valaki a fórum legszánalmadabb tagja, kétség sem fér hozzá! Ezekkel a kirohanásaival pedig ékesen bizonyítja a hozzá nem értését! Otp 8000 nemsokára? Hát ez a hsz még pompinak is a becsületére válna! Ennyire még Balin se veszíti el a józanságát. Ja és 1valaki elmondása szerint nem dolgozik!? Nem is csodálom, ennyi ésszel ki is alkalmazná?
Befektetői szemmel a mol? A 2007-08 körüli ath-t sosem tudta meghaladni, te csak az osztalékról beszélsz? Ezt a céget feji az állam alapítványokon keresztül hiszen erővel elvettek róluk srv-t új európa alapítvány is lett ezáltal szóval ritka egy korrupt cég ez tény semmi versenyelőnnyel a szektorhoz képest. Én nem vennék molt, az USA-ban sokkal jobb papírok vannak. A molt a BUX futures-el is lehet kereskedni.
Ez olyan őrült előrejelzés mintha azt mondanád h jövőre megszűnik az EU és bevezetik a német márkát! Vagy az h nem lesznek hagyományos bankok csak fintech cégek és a Deutsche Bank csődbe megy pár hónapon belül ahogy a UBS is. Ezek a te nézeteid h nincs rájuk szükség ezért szükséges h ne létezzenek hiszen más helyettesítené őket viszont még mindig a piacon vannak. Ideális világban tényleg nem lenne szükség ekkora méretű bankokra mint a UBS hiszen a giga méret valóban jelentős kockázatot jelent, mégis létezik még tehát nem a szubjektív szimpátia dönt. Régóta nem vagyok már OTP ügyfél mégis látom h ez van ez kell az embereknek a számok alapján működik az üzleti modell sikeres a bank.
Nagyon buta vagy ráadásul hozzá sem férsz fontosabb infokhoz. Az IB rendszerében látom az intézményi vételeket uúgy az USA ahogy más indexeken belüli egyedi részvényekre vonatkozóan. Az OTP-t veszik a legnagyobb alapkezelők nyilván okkal. Jóval több infoval rendelkeznek mint te, ez olyan h a nyugdíjas Mari néni érti-e jobban az adott bankot v a Bloomberg terminált használó és más egyszerű ember számára méregdrága szolgáltatásokkal rendelkező BlackRock Morgan Stanley és más vezető stratégák! Te okoskodsz és próbálod igazolni a nézeteidet aminek semmi köze a valósághoz! Az az ember vagy aki elmegy egy tó mellett és azt mondja itt hegynek kéne lennie és az is lesz és ki fog száradni a tó hamarosan, de a tó már évszázadok óta ott áll, lehet h átalakul de marad és nem lesz helyette hegy se sivatag hiába üvöltözöl a hangerődtől nem lesz változás! Tehát nem mesterségesen tart itt a Bank, 756e db részvényt vki megvett és ennek oka van!
Nem tudom mit keres egykibic a mol topikban úgy, hogy az otp-ről beszél...? Tovabbra is állítom lesz még az otp 8000, akàr röhögsz, akár nem! Az biztos hogy egy mesterségesen felpumpàlt árfolyamú papírról van szó! Tudod, hogy magasról nagyot lehet esni és ez hamarosan kinéz az otp-nek! Én majd beshortolom, ha beindul a trend! 🤣 Na ennyit arról a hulladekról a mol topikban!
27 milliárdért vett valaki záróban, nem az OTP, 35.300-on. Nyilván mert nem olvasta 1valaki meg Balin (bár valszeg egy a kettő) émokfutásait a 8e otp-ről. XD
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.