Igen, erős víziói vannak, mert nem szedi a grazi gyógyszereit a hozzád hasonló, más betegsége mögé bújva saját magát mosdatni próbáló félkegyelműeknek Ibiza Nudli zajec Spiller. :)
Orban uzenetet is vitt. A vilagban a hatterben dolnek el a dolgok sztem 80%ban. Tetszik nem orban nagyobb tényező mint mo merete. Azt sem zarom ki karpatalja sorsa is felmerul. Orbannak eros vizioi vannak es kezdenek el igazolodni. Hallgass meg egy mp es egy orban beszedet vagy riportot. Ukrajna venezuela tajvan sziria afrika iran israel...hol van ebben a sorrendben ukrajna? A nyugat 56ban minket is eladott, usa szuezert. A nis kenyszereladasban van itt nem az uzlet az elso ezert van eselye molnak. Erdekpolitizalas zajlik es a vilag ujraosztasa. Eu nem tudja hogy jatszak ezt a játékot nem is lesz sehol..eut eladjak a vezetoi.
A MOL nem pályázik a Lukoil olajmezőire, ott nem is lenne képes semmit megszerezni. Az amcsiknak meg a NIS aprópénz. Nem hajolnak le érte. Van bőven más, ami érdekli őket.
Erre megint ráfázunk. Az üzlet mindig csak fizetés részünkről és a lakosság lenyúlása, árulása, kisemmizése a nem neer tagoknak. Több kormányhívő munkatársam is van és számukra nem léteznek a pedofil és egyéb köztörvényes bűnözések. Nem értik miért káros a mostani vezetés.
Piaci kapitalizáció, becsült èrtèk Exxon Mobil 497 M usd Chevron 306 M usd Mol 7,2....M usd....magyarul lófa.... Termèsszetes millárd dollárol beszèlünk. Mit a szart akar Orbán Moszkvában? Nincs mo-om csak volt de fájdalmas amekkorráknak próbálunk látszani...
Valamit nagyon benéztél! Semmi közöm a shortohoz! :-))) "Egyébként nagyon lehangoló fórumozó vagy.Téged már sokszor átgörgetlek.Nem bántásképpen mondtam, de sajnos ez így van.": most is ezt kellett volna tenned! :-)
Az a baj veled,hogy a lényeget nem veszed észre, vagy nem akarod észrevenni.A shortot zárni kellett volna pénteken, de még hétfőn megteheted,a reggeli happy után,talán épp pénztárcával tudsz váltani longra. Egyébként nagyon lehangoló fórumozó vagy.Téged már sokszor átgörgetlek.Nem bántásképpen mondtam, de sajnos ez így van.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.