Én eladtam 3100-on a teljes pakkom. Most vásárolgatok vissza belőle. Egyébként, én a MOL-ba semmi pozitívat nem látok bele. Nekem nincsnek Pompi, meg Balin féle 4500-as vízióim. Lesz a portfóliómban pár száz db, jó lesz osztira, vagy valamire.
SZAVAZÁS!!!!!!-------SZAVAZÁS!!!!!!!------ . . Aki tartja a Mol csomagját és nem hajlandó 2880 alatt eladni, az nyomjon FELFELE gombot.( Like) . Aki már eladta, és szeretné visszavenni 2880 alatt az nyomjon LEFELE gombot. . . Köszönöm mindenki szavazatát. Ez név nélkül megy!!!!
M Peti sem szegeny gyerek... De van egy olyan felso 5-10 ezres rèreg aminek minimum 20x annyija van... Toncsika is nagy feltalalo lett kèt tarsaval... À kèt tarsa hozta az ÈSZT a projekthez... Toncsi meg hozta az àllami pènzt hozzà.... majd miutàn feltalaltak Harman... valamit àllami penzbol most veri magàt hogy ö bizony feltalalo....jar neki a sikerdij...
Ha pedig végleg leállna az orosz olaj áramlása Magyarország (és Szlovákia) felé, az sem okozna megoldhatatlan problémát a térségben,a horvátországi vezetékkel (részben vagy egészben) meg lehet oldani a Mol finomítóinak ellátását. Az viszont nagyon valószínű, hogy a Molnak és a magyar államkasszának ez sokba kerülne. A Molnak valószínűleg drágább lenne a horvátországi beszállítás, és kisebb haszonnal működnének a finomítói. Illetve amikor az orosz olaj hordónként legalább 5 dollárral olcsóbb, mint a Nyugat-Európában kereskedett Brent típusú olaj, akkor a különbséget a magyar állam adó formájában elvonja a Moltól. Vagyis az sem igaz, hogy az olcsóbb orosz olajtól olcsóbb lehet az üzemanyag a magyarországi kutakon – ha van haszon a háborús kereskedelmen, akkor az a magyar állam kasszájába folyik be.
Persze igazad van. Nincsenek vegytiszta gazdaságpolitikai irányzatok a valóságban, meg korrupciómentes hivatalok. Sőt a gyakorlat eleve már különbözik az elmélettől. Ettől függetlenül jól felismerhetőek a gazdaságpolitikai karakterisztikák. Amik ugye cégek szintjén is látszódnak: az eredményekben és pl részvényárfolyamokon, kommunikációban, stb.. (Lásd MOL)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.