Fussunk neki ennek a borzasztó mateknak: most 3100 (+/- s). Ehhez adjuk hozzá a 900-at.Az akkor már 4000 (nálam!), és ehhez adjuk hozzá az 500-at. Ez ,így 4500. Ennek viszont semmi köze a kezdő hs.3600-hoz! :-) Ez olyan: "mennyi?","20";"mi 20?","mi mennyi?" játék! :-)
A lényeg a jó üzleti érzék :) Azt elkapta:) Minden 2. Nap beírja itt az összegeket.Nem tudom kit érdekel.Nekem is van bőven befektetésem mégsem ide irogatom be. Elég baj ha itt vár valami elismerésre ha meg is vannak a befektetései. Szerintem ma még beírja h van 3 soproni lakása is. Lehet itt keres a fórumban albérlőt :)) Elég VICC az ember
Akkor Te legalább érted! Mert:"kifizet 275-300-325 ft ot azt igy osszeadva 900+500=1400 ket evre.." Ebből a számsorból 275+300+325=900,ez idáig rendben (mostan+2 év osztija!) Fenn marad az a bizonyos 500 amire a kérdésem vonatkozott. A kérdés továbbra is áll: miből? :-)))
Erre már én is felhívtam a figyelmét, hogy inkább hallgason, mert Tkomnál nagyon durván mellényúlt, de az is lehet, hogy nem tudja túl tenni magát rajta és így kompenzál...
Telekom az mar reg a mult... most a vitya alltal kifizetett kamat van kockàra teve- beterhelve nem a ketkezzel sok even àt osszeharacsolt mani... mindjart tejel csak szolok...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.