Nagyon kíváncsi vagyok meddig negy el ha az oszti 200 , 250 ,300.. 150-re tippelni sem merek Tavaly mennyi volt a csúcs 250.-nél ? 3.076.- ? aztán vágás után 2.800.- kicsit visszakapaszkodott 2.900.-főlé aztán mélyrepülés.....
Kamu! Minden évben volt 3000 felett, az előző évi osztalékfizetés után. Olyan is volt, hogy csak 10 Ft hiányzott a 3200-hoz. Ha el akartad volna adni, megtehetted volna már többször is.
Én? Semmit. Osztalék után legyen ennyi akkor szimplán eladom...de ezt nem adta meg nekem a jóisten :) Nem akarja hogy elérjem a célom.. De egy célom teljesült. Amikor még 775ft-os telekomnál mondtam majd oszti + 1700nál eladom (duplázás) na ez olyan sima ügy lesz hogy annál simább soha nem volt semmi :)
Picit szerintem légy szerényebb! A MOL-ról van szó! Szekunder szégyenérzetem van, mert ez a fos megint a 3000-ért küzd, és az is kínkeservesen megy neki. Emelkedik 50 ft-ot, utána jön egy 3 napos korrekció, oldalazás... Szégyen, hogy annak örülünk, hogy talán újra elvergődik odáig, ahol 3 éve volt... Tudom, te másképp látod. A többi blue-hoz mérten nekem 5000-nél lenne ilyen eufórikus érzésem, mint neked 3000-nél. :)
-Jó naopt!-VG-Technikai:-MolA Mol az elmúlt hetekben több biztató fundamentális hírrel is kijött, új hazai olajmező 1200 hordó napi kapacitással, ami a szén-hidrogén kitermelésének 1 százalékát adja. Emellett egy török–magyar vegyesvállalat alapítását is bejelentette az olajtársaság, ami egy 15 millió dollár értékű magyar beruházást valósít meg. Mindez biztató jelzés a befektetők felé, még akkor is, ha a részvényekre a nemzetközi olajpiaci hangulat egyelőre nagyobb hatással van. A Mol-részvények technikai képe egyelőre nem túl izgalmas, bár a legtöbb technikai indikátor napos idősíkokon vételi jelzést ad. Az elemzői célárakhoz képest is közel 10 százalékos emelkedés várható, így az esetleges eséseket, korrekciókat várhatóan vételre érdemesnek találja majd a piac. OTP: erős emelkedő trendben van a részvény - Világgazdaság
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.