Eddig - és ezen van a hangsúly - a tegnap záróban látható 70-100k db vételi erő szépen tartja az árfolyamot. 2820-ra rakta a bázist, felette védi. Lehet több is a vételi szándéka. R. 2834 zárást várjuk.
Sell in May volt tegnap. Amúgy iceberg vevő van 2822-n, előbb dobtam rá egy 23k-s pakkot. Azt hiszem kiszállok most én is maholnap teljesen egy időre. Beb.szták megint a bombát sajnos éjszaka.
Véleményedet köszönöm. Nekem más a gondolatom. Portfolio.hu is utalt arra, hogy erősen kétséges a kormányzati cél (1800mrd ) teljesülése, utaltam rá, hogy a részvény piacokat csak kis mértékben érintheti az új rendelkezés, mert eddig sem tartottak 5-10%-nál magasabb mennyiséget belföldi részvényekből portfóliójukban! Ígérem utána nézek az elmúlt negyedévek vonatkozásában a leginkább ismert alapok százalékainak. Külföldi alapokra és befektetőkre meg nem vonatkozik a rendelkezés állampapír és szoc.ho vonatkozása sem, ha egyáltalán ide tévednének.
A MOL-ra nem, se az adásvételre, se az osztalékra. Nekem ez számít. Egyébként az OTP-re sem, csak ott kihatással van a betétekre az intézkedés. Azért esik.
A MOL-ra nem, se az adásvételre, se az osztalékra. Nekem ez számít. Egyébként az OTP-re sem, csak ott kihatással van a betétekre az intézkedés. Azért esik.
Hali benéztem! Látom reggel óta nem változott nagyon semmit...Balin te szerinted,akkor most a részvényekre is vonatkózik a 13%-alék,vagy nem?...Köszi a válaszód...
Igen, drasztikusan valtozott a szeljaras. Egy nap alatt. A kormany tudatosan, a torveny erejevel, kisziv a penzpiacrol egy nagy csomo penzt, a sajat celjaira, NagyMarton nyilatkozat szerint 1800Mrd-ra extra penz- befolyasra szamitanak. Ennyi penznek, (vagy tobbnek mert van atteteles hatas is, es visszacsatolasok, nemlinearisan) egeszen mas lesz a mozgasiranya mint egy nappal azelotti stabil helyzetben szamitani lehetett ra. Ennyivel kevesebb megy bankbetet vagy tozsde iranyaba, es ennyivel tobb megy allampapirba. , Bizony, ez nalam fontos tenyezo. Es szerintem megvaltoztatja a helyzetet. Ezert nem vallalaom az uj helyzet rizikojat, ami joreszt a penzszuket okoz a piacon, nyilt megszoritas, a varhatio hatasa a tozsdei vetelek csokkenese lesz. A kulfoldieknek se fog tetszeni. Akinek viszont mas a velemenye, es a rizko megnovekedes ellenere megmarad az appetitusa a reszvenypiacra? Tegye azt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.