Nyaralás... Én sosem értettem mi a jó abban.. Pihenni otthon is tudok. Pénzt költeni szintén. Senki nem tudna nekem semmi észérvet mondani nekem miért lenne jó ha bárhova elutaznák "nyaralási" célzattal..
Én meg nem hinném, hogy bármelyik "Nagy Büfi" is olyan ostoba lenne, hogy ne várná meg a kitörést! Hetek óta tapad a felső kitörési vonalra. A MACD nem jelent semmit Szinte soha. Tévest ad sokszor. RSI teljesen jó. Mihelyt kitör, megjönnek a vevők is. Az osztalék hírre nem emelkedett még semmit. Az még nem árazódott be! Ez ma max holnap ki fog törni! Grafikából ez látszik. Azok annyira nem szoktak csalni. Én a mára tippelnék. Én így gondolom! Nagy befektetők is szeretik a pénzt meg kicsik is! Ilyen erős emelkedés előtt nem fognak beleadni amikor most 3000-ig fog szaladni!:)
Törölt felhasználó2023. 05. 22. 12:20
Sziasztok. Real 2800 / 2802 Én elutazom és majd augusztusban jövök csak haza. Mindenkinek szuper hetet és fantasztikus nyaralást kívánok. . Én az osztalékot felveszem. Mai nap sincs semmi érdemleges. Sok nyerőt hajrá MOL. Forgalom 191 Milla. UI: ha tehetem néha rápillantok majd a fórumra majd. ( havonta !! ) ..:)
A Mol részvénye továbbra is lokális csúcsok közlében van, de a 2810-2840 forintos szinteket nem tudja egyelőre áttörni. Ezzel kezd elfogyni a tér a részvény előtt, hiszen az emelkedő trendvonal továbbra is tartja magát, tehát érdemes lesz figyelni, ezekről a szintekről melyik irányba mozdul el az árfolyam. Nem éppen a legtámogatóbbak egyébként az indikátorok, az MACD eladást jelez, míg az RSI leginkább oldalazott az utóbbi hetekben
Saját meglátás Egyenlőre elég ez a forgalom a rvárfolyam megtartásához Momentan 163M forg Arra lennék kíváncsi, ha valamelyik nagy Büfi megunja meddig fogja "leverni'
Azt figyelembe kell venni, hogy pénteken magas rsi-vel zárt órás időtávon! Ilyenkor nincs rohanás... Bármi lehet még a nap folyamán! 📈📉 max:11 350 r:11 300
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.