Igen csak azóta volt egy "világjárvány" meg megy ez laza péniszméregetés a világban..Ja igen meg van egy Viktorunk akinek kell a zseton a nagy multiktól
Bárki más, csak nem az a banda, aki lerabolja az országot és Észak-Korea típusú diktatúrát épít úgy, hogy elsőrendű dolga az ellenzék lepadlózása százmilliárdos hazugság/rágalom gyárral. Aki ezt nem látja agymosott!
igen, de most pl pár milkát elvettek az osztalékodból, eü nincs, suli lázong, vízművek nincs, napenergetika fuccs, de van gellértszálló, waberers, vodafon, földek, uradalmak és a balaton, felkészül a többi. Az aktatáskások intézik. Rogán mint feltaláló? Azért ennyit nem ér 10 e ft áramszámla. Waberers hogy hogy lemondot a cégéről? Válaszolva: bárki, aki kevésbé tudatosan, módszeresen, és taktikusan, lop, vagy nem.
az osztalékkal kapcsolatos infók mellett az éves várakozás is érdekes lesz, hiszen 3,3 helyett lett 4,7 m usd ebitda, de erre mit lehet vállalni idénre ami elfogadható? Nyilván reálisabb ha a 3,3-hoz közelít, de az nem lesz köztetszésnek kitéve. Mondhatnának már valamit....(ezt csak azért írom, mert tudom, hogy olvassák a fórumot..)
Egyet mondjál meg légyszíves és kiváncsian várom válaszod:Kit tennél a Fidesz helyett hatalomra?Tudom Én is hogy ezek se jók,beismerem Nekem se tetszik minden,de kiket tennél oda?2002től 2010ig a baloldal nem volt jó,sőt több volt a rezsim mint most...jött az IMF válság a Fidesz ezt vette át...Emlékszem 20ezer volt a villanyszámlám 2009be....most meg 11ezer!!!Élelmiszer drága,sajnos!!!Egyik kutya másik eb,de nem kell szidni a Fideszt,mert a nép akarta...
Nem teljesen értem az apokaliptikus hangulatot (persze lehetett jobb számokat várni). 400 millió körüli pici forgalommal mérsékelt esés van, amit külső hangulat is támogat. C'est comme ca Legjobb 5 vételi ajánlat
A tavalyi, egyébként kimagasló eredmény valószínűleg a nagyrészvényeseket nem lepte meg túlzottan,a kisbefektetők egy része mint mindig egy kicsit csalódott, és ezt most a spekuláns kereskedők ki is fogják használni a moderátorral az élen rövíd távon, amíg napvilágra nem kerülnek az osztalékkal kapcsolatos információk.Szvsz.
Az hát Nektek semmi nem jó,18000 pontról 55ezerig ment a tőzsde 2015 óta...Triplázott!!!Ha Neked ez nem elég akkor sajnálom...A Mol ebből sajna kevés részt vett ki,lehet gondolkozni...Herrnádi és társai...
A keserűség beszél belőled. Ez a cég most is olyan "értékes", mint tegnap vagy a múlt héten, amikor az optimistánál optimistább forgatókönyveket tettétek közzé, aki meg szólt, hogy évek óta megy a részvényesek szívatása, azokat mínuszoltátok.
Neked semmilyen igazságod nem lehet fideszes szavazóként.....köszi, hogy Orbánra szavaztál aki 13 éve tönkre teszi a bét és részvényesi érdekeket!!!!! shortoljad....csak azt nem látod, hogy nem lesz mit shortolni lassan, se eladó se vevő......persze fillérekben gondolkozol akkor lehet....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.