Az esés végi katartikus eladás. Ideális fordulópont. 2-3 évig tuti jön az extra profit a brent és ural különbözet miatt. Kap majd a mol extra kormány vagy eu forrásokat, hogy átálljunk más nyersanyagra, de addigra szerintem a hábórú is végetér, és simán lehet maradhat majd az orosz olaj. Ki tudja. Szerintem ez itt túladott és venni kell.
szerintem minden hír jó hír, ami legalább 1,5 évnél több haladékot ad. A profit igazából Viktor kezében van: el kell engedni a 480-at, és pénznyomda lesz a MOL egész szankciós haladék alatt. csakhát...rezsicsökkentés, elvtársak. Meg alacsony infláció...
az én vélemény más: orosz olajat más tagállamok is veszik a mai napig, többen is mentességet kérnek. Szerintem az inflációs adat az ársapka fenntartását támogatja és ezért egyesek eladást választottak. Nem volt igazam, vissza lehet venni osztira a korábbi eladásokat.
szerintem az alapítványi mutyihoz hasonló bizalomvesztés indul a befektetők részéről. Főleg a külföldiek részéről, "nem menő" a pénzéhes rezsim pénzéhes cégét birtokolni. Nem tudom, mihez kéne 5 év, szerintem 3 év alatt egy új finomítót fel lehet húzni. Viktor fel akarja használni a jogállamiság eljárás eltusolására a helyzetet, adjatok 5 évet meg egy csomó pénzt is....persze. Még az is lehet, hogy bejön, de akik elvek miatt adnak el, azok nem jönnek vissza, ezt tudjuk. Oszti hozam védheti az árfolyamot, de ha valaki méregből borít, pillanatokra nagyon ronda árak is lehetnek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.