Igen. Vettem ma 44800 nál. Ugyanott átforgattam ezeréves tl94 et is nagyobb áttételűekre. Plusz telekomot is vettem. De azt még akarom decemberig amennyit csak tudok. Arany ezüst pakkokat is beleteszem főleg ha még esik
Az emltett C hullám amit jelöltem azért oldalaz mert az egy diagonal annak is az a fajtája ami ending diagonal. Ez jellemzően átfed 4 es vissza korrigal az 1es hullamterébe és zig-zag-os elemekből (a-b-c) építkezik... korrektiv minták alkotják.
Köszi az infókat.. https://i.imgur.com/zXntzkx.png meg is kerestem a képen látható chart szakaszt.. Akkor ha jól értem Te 1-2-3-4-5 el jelölted a C hullámon belüli althullámokat nem ABCDE jelöléssel. Akkor az a gond hogy az ABCDE háromszög oldalaz.. Lehet hogy nekem tűnik furcsának a nálad az 1-2-3-4-5 alhullám mitha oldalazna és eléggé hasonlít egy háromszög hullámhoz.. Anyway ezek után én is fogom jelölni ha már ez a hivatalos..
Nyilván nem kis iróniával kérdeztem Tamást, amennyi grafikont, kimutatást stb. készít ide a fórumba már-már gurunak tartom :) Na de komolyan, ma is eltaláltam az alját (korábban írtam 45.5) és a napokban próbálok még venni sávosan lefelé, holnap sztem még esik, ha utána is akkor hosszú kínlódás vár ránk, de ne így legyen! Jó kereskedést mindenkinek!
Épp erről írtam tegnap, hogy nincs olyan ember aki ezekben a napokban meg fogja tudni mondani hogy mi lesz (Trump milyen kedvvel kel fel holnap?). Ha valaki az ellenkezőjét állítja ne bízzatok benne, tényleg. Tamás amúgy rövidebb távokban adhat fantáziát, de azt tudd hogy nem kereskedik OTP-vel, csak elemzést ír. Ha nagyon szeretnél venni és bízol a papírban szerintem szedd részekre és szintenként vegyél.
OTP részvényesek ide!