Nincs benne,nekem azt mondták hogy fejlesztés alatt. Majd lessz 10-es könyv,de mikor azt nem tudták megmondani.És a LOFO opciót sem lehet kiválasztani, csak FIFO van.
ma 10:01 Azt gondolom, az 5. lefele mozgáshoz előre, már ma
"jelet helyezett el a charton"" a 31 620
leszúrással. Ettől még persze adott napon 31 620 alá is mehet majd az
árfolyam, de azért észben tartjuk ezt a mai 31 620 leszúrást.
Ezt fogom nagyon figyelni majd az adott napon.
Tehát ez a komment egy jövőbeli esemény, azaz 5. lefele mozgás,
mai legjobb ismereteim,
tudásom alapján általam várt ( mert
számomra jelzésértékű a mai leszúrás: 31 620 mai napi minimum ) lehetséges fordulás alj szintjére vonatkozott.
Én is csak tippelek és nagyon helyes, hogy megosztjuk
véleményünket tanulás, tanítás céljából, hiszen a cél közös,: minél több pénzt keressünk. Az 1-2-3-4-5 szerkezetben a 4. fel nálam kész. Számomra a mai nap bux és otp teljesítménye azt mutatta meg,
hogy bux 108 000 pont, otp 32 440 fölött long. Várakozásom a következő napokban: semmiképpen se megy se
bux, se otp ezek fölé.
Elmozoghatunk tehát ezen szintek alatt bárhol. Egyszer csak elhatározzák majd, hogy márpedig forduljon a
piac: akkor 5. lefele mozgás kezdődik. Az 5. lefele mozgás aljat bux 106 000 pont, otp 31 620
nagyon fogom figyelni a ma eladott otp részvényeim visszavétele céljából.
Ezen az árszinten már a szokásos, hozzávetőleg három százalékos mozgás is ezer forintos nagyságrendbe esik, ami sokak számára nehezen elviselhető, így ők a ki- beugrálás áldozataivá válnak. https://imgur.com/a/84jfQRW
minek örülnek? nézz már rá a nadsaq-ra. 24500> 24900>24600 Dow jones piros, ott nincs boldogság. bubo-bubo-buborék. újra és újra elpicsáztak 400 USD-nyi shortost, majd zuhannak 300-at. nekem ne mondd azt,h az nem tömés, mint a Márton napi ludat!
kint örülnek nagyon valaminek szóval zárás felfelé :D A kérdés hogy ez ilyen egy napos történet , illetve kihúzzák e athra, ha igen akkor megy e tovább , vagy jön egy tényleges korrekció? (valljuk be ez a korrekció elég fika volt , legalább 31 ig vártam volna.
Én is csak tippelgetek. Ha valaki rám hallgat 31700 STOP, akkor pont ott száll ki, ahonnan megreptették 32500-ig. Tehát ez egy hibás döntést eredményezett volna. Viszont ha soha nem stoppolunk, akkor mikor?
11:47-kor rajzoltam, nem osztottam meg: https://kephost.net/p/MjE3ODkwNA.png myrath írta talán, hogy 1h fordító? szóval jelenleg még mindig a csökkenő csatitetőnél nézelődik. 31700>32500: 800 pont, nem rossz.
Látjátok, TA mit jelzett? Több scenario futott, 31700 roló, ha az én pozim lett volna, 700-nál kistoppolom magam, mert én ilyen vagyok. És pont ott jöttek a vevők, ahol egyesek a rolót várták (én?) A másik scenario látható volt,h 620-at úgy megvették, mintha nem lenne holnap, 1h "alsó száras" forduló, megvédve a 31700-et. Vix csorog dax long usa még kicsit szenved, majd lesz valami ha más nem összeomlás:D
OTP részvényesek ide!