Ennyi volt a "pánik" meg a 22k ra várás úgy látom, tekintve megindultunk felfelé. Jelentésig meglehet simán a 25500 hacsak nem jön közbe valami jó kis nyilatkozat
Ha a 2022-es és a 2023-as bevallásaidban szerepeltetted a veszteségeidet, akkor gyerekjáték azok kiegyenlítése, és kétlem, hogy egyedül nem tudnád megoldani.
-Jó napot! NAV-ügyfélszolgálat segít,ha bemész,és egyben be is van akkor adva.- Nem kell ezért fizetni könyvelőnek,meg senkinek sem.- -Csak időpontot érdemes foglalni,itt nálunk- megyei igazgatóságon- anélkül fél napod rámegy! Tavasszal olyan nagy az ügyfélforgalom.
Szia Norbi! Nagyon normálisak a NAV ügyfélszolgálaton, menj be nyugodtan és segítenek (megcsinálják) neked. Bp Dózsa György úti NAV ról van személyes tapasztalat őket ajánlom :)
a mai rotty 4h boljalj, nem tolta, csak megszúrta. dupla-emelkedő alj: 23700-23720. TA szempontból szerintem 23500 a lényeg. 21500>>RAKÉTA >>23500. vissza 23100 3-4 napot án. 23100> 24050 szerintem ezzel a 24050-100-as zónával küzd. "szemre" a fő támasz tehát a 23500, mivel azt tesztelgette többször is, még nagy kanóccal is.
a tavalyi és előtti nav-os cuccban ott van a veszteség, ha ilyen van. a 2024-esben meg nyereség. nem elég megjeleníteni valahol az előző évi bukót? és a kettő különbözete 0: így adómentes?
Általában nem, viszont nézd úgy hogy a tranzakciók amik lenyomják a héten az árfolyamot részben annak részei lehetnek illetve hó zárás, szóval azt mondanám amint ezek lemennek mehetünk fel. Lehet az msci nek kb semmi hatása nem lesz az a legjobb akkor kapásból irány fel, ha javítják az otp súlyát akkor meg rakéta.
Sziasztok! Tisztelt Fórum Társak! 22, 23 év veszteségkiegyenlítés_
elhatárolás, (adókiegyenlítés megvalósítására,
kitöltéséhez) 24SZJA. tanácsadáshoz keresek hozzáértő szakembert. Mert úgy néz ki én egyedül
nem tudom jól elkészíteni. Természetesen
díjazásért. Aki ismer, ilyen személyt, az kérem, adja meg az elérhetőségét. Email
címre: farkas.norbert513@gmail.com
Köszönöm, szép napot.
Hétfőn lesz ez érdekes, addig játék lesz..... hó zárás van, ilyenkor bármerre mehet..... hétfőn viszont azt mondanám jelentés jön hó zárás letudva, irány fel !
OTP részvényesek ide!