Kíváncs vagyok, hogy lefel vagy felfele zár és mekkora volitalitással. Kiütheti ott is a TS-t, érdekes lenne. Persze biztos nem az lesz, ez is egy survivor TS lesz. :D
Szerintem nem az a cel vele. Egyszeruen kb certinkent 100-200 forintot kockaztat. 700 ert veszi es vagy kiutik 4-500 forintert vagy jon egy kissebb korekcio ( neki mar 200 forint is eleg ) es nyer certinkent 100-200 vagy nagyobb korrekcio eseten 5-600 forintot is. . Egyik oldalon nagyobb valoszinuseggel kis penzt bukik. Masik oldalon kissebb esellyel de 3-4 szer annyit is nyerhet. Neki pont a kiutes kozelsege jelent kissebb biztonsagot. 100-200 forintnal tobbet nem kockaztat de a tobbszoroset nyerheti.
Lehet hogy ez egyeseknek long védő / játékpénz. pl. 1000 db van lentebbről, ha esne, ezzel védik a longjukat. Ha esik, ezen kicsit nyernek, eladják valahol támasz körül. 1000db 600 ft = 600k.
Álljon is meg, nagyon túlfűtött. Az alapok januárban megveszik amit akarnak, utána csendesebb lesz a piac. Nem esést írok, hanem kúszást kevesebb kitöréssel.
Trump beiktatása kezd beárazódni, Húsvétra 30.000 , a baj csak az 10 szer ennyi részvényt is tudtam volna venni, de majd legközelebb. Most kivárás és mozi van hosszú long.
Van egy elméletem, "speka" 21900 at ütötte meg először ,majd korrigált, utána csinált egy 22200-at. Tehát ez +300, az új csúcs, csak. 23500 volt az új csúcs + 300-al számolva, 23800, és nincs tovább. Túl közel van ez a fibos hülyeség, amit írtál, lehet pont ezért megáll, mert mindenki úgy rajzolja, ahogy te rajzolod. "A gépek lázadása", tudják, hogy ott realizálás jön- jönne, és inkább megállnak. Vélemény?
Kis tf-en van egy kis bizonytalanság. dupla tető 23690 Nem jött ki új tetőre, vagy csak kivárnak. Kellene egy padlógáz, hamarosan. Vagy ennyi volt, TS életben marad.
Legyél tisztelettel a longot támogató szponzorok előtt. (Egy másik topicban így hívják a shortosokat). Minimálisan elakadt, dupla csúcs kis tf-en 23690-nél. Kellene egy kövér gáz, bár rá van feszülve. Eladó nincs.
OTP részvényesek ide!