Azért nem költök mindent el az első pakknál és én itt nem ülők bele hosszúra! Igen a zárás elött 5-10 perccel vetem! Van egy két dolog a pingvinen kívül is, sokat meséltem neked is róla! A pingi akkor élesedik, ha már az utolsó támasz, a 61.8 nem fogja tovább! Itt kell egy kis pihi általában, mert az indikátorok állása is ezt tükrözi! Ezek nem véletlenül esnek egybe. Aztán van a péntek záró, túladott állapotban!! Ott van még, hogy csak az OTP-t szórták, nincs globális zakó! Rövid tf-n is támasz... stb! Ezek azt jelzik, hogy a pingi még várhat, jó esetben!! Nem szándékoztam venni még, sőt vártam egy harmadik pattanást, ahogy írtam, annak ellenére, hogy nem volt pozim! :) Nem is figyeltem a kereskedést, csak a végére kapcsolódtam be ismét, amikor meglepődtem és gyorsan kellett dönteni. Kockáztattam! Ha nem veszek az is kockázat nem? 🤣 Vagy bejön, vagy nem. Ez nem ovi, hanem tőzsde!!:))
Ezaz, köszönöm... :) a szintek pedig a régi időkből érkeznek és egy egy trendre húzható fel újra egy-egy kisebb fibo.... az hogy ez időben hetekben stb hogy játszódhat le, arra van valami írás? De most már kellemes estét:) Figyelem én őt, végre értem hogy kerülnek oda elsőre totál nem érthető fibó számok de talán... nagyok király dolog ez... FF Köszönöm!
Köszönöm, én is úgy gondoltam, de utána az lett, és mivel túladott állapotban száguldott, ezért volt ez tutti korrekcióra ítélve? az elvet akarom belátni..., hogy mikortól nem nőnek az égig a fák:)
Lehet még kisebb leszúrás. akár minuszos záró is.hétfőn..De a jövő héten én is emelkedésre számítok már. Érdeklődve olvasom a sok hirtelen profit okost stb. 11K, 10K ..világvége stb hozzászólást...felvettük a kedvező pozikat azt lehet pr nap mulva már adhatjuk is el..Egyet megtanultam a semmiből hirtelen nagyot tud változni a tőzsde..Értelmetlen itt pár napból hosszú távra következtetni.. főleg indulatból..
Egyelőre át kell nézni minden fontosabb idősávon és majd teszek fel chartot is! Holnap úgy is stagnálni fog, lesz rá idő rágódni! Talán még valami infó is betéved ..! Engem is meglepett a nap végi borítás, annak ellenére, hogy délelőtt arról írtam, péntek lévén "Lehetnek furcsa fordulatok és eltérő záró, egy uncsi nap végén.." !! hmm Aztán annyira meglepett, hogy a záró elött belevettem 850-en! hmm 😲 Kicsit gyanús volt már, de a kapzsiság, és a napos chartot figyelve, reméltem egy magas zárót, kalapácsost! Ez nem jött be! Hetes chartot addig ide dobom, a pingit talán fel kéne ébreszteni odalent...!? Egy hete esik, itt az ősz! :)) OTP/W https://ibb.co/xSqnn4x
OTP részvényesek ide!