"Biztos vannak, akik már pár napja tudtak a bankadó emelés tervéről. Az e heti kereskedésből ez valószínűsíthatő. Ki tudja, hogyan, hol lehet feljelentést tenni bennfentes kereskedés gyanúja miatt?" Polt Péter majd elintézi. :-)
Majd meglátjuk a folytatást, én inkább a jövő hétre leszek kíváncsi. Ez azért jókora pánik volt, nagy zakó. Szerintem túl lett reagálva, vissza is jön majd az árfolyam 13.400-500 közelébe hamarosan szerintem.
Pont azert nem fekszenek le az eunak, mert nem akarnak bukni. Sajnos ez a valasztoik elvarasa. Ilyen intezkedesekkel meg lehet nyerni megint a valasztaskat 2/3 al
Lesz ez annyi én tartom, ha mr szóba hoztad...De , mint rutinos róka, szerintem te is tudod, hogy egy napi pánik, erőteljesebb mozgás hevében felesleges jósolgatni. le kell kereskedni, ha már ezt dobta a gép...
Az esés benne van mindig az egy dolog..A kormány ténykedésére nem számított szerintem most sok ember..De persze aki pozícióban van , az ki van annak téve folyamatosan annak, hogy bármi történhet..Tudom.
Egy szeretnék venni, kettő minél többet a pénzemből, három még nem merek, négy mert egy ilyen bejelentés, pláne ha valóra válik, hosszabb távon is meghatározó irányt mutathat, én is csak tapogatózok, ha logikusak akarunk lenni egy ilyen esésnek simán lehet folytatása, de legalább utórengése. Aztán lehet kimaradok, de nem szeretnék.
A tetves büdös qrva anyjukat!!! Ha teljesítenék az EU elvárásait, akkor jönne a pénz és nem kellene a hazai szereplőket szívatniuk! Remélem előbb-utóbb mindegyik patkány bukni fog!
A tetves büdös qrva anyjukat!!! Ha teljesítenék az EU elvárásait, akkor jönne a pénz és nem kellene a hazai szereplőket szívatniuk! Remélem előbb-utóbb mindegyik patkány bukni fog!
Biztos vannak, akik már pár napja tudtak a bankadó emelés tervéről. Az e heti kereskedésből ez valószínűsíthatő. Ki tudja, hogyan, hol lehet feljelentést tenni bennfentes kereskedés gyanúja miatt?
OTP részvényesek ide!