nem kellene infláció mértékű béremelés és akkor hátha nem lenne akkora fogyasztás ez csak ár-bér spirált generál/t 0 béremelés kellett volna minden területen, előtte 10 év reálbér növekedés volt ebben is kellett volna egy természetes korrekció
Korán isztok szerintem a medve bőrére. USA nem áll szépen, a DAX csinált egy szép nagy kanócos napos gyertyát, tehát szerintem nincs minek örülni jelenleg. Amennyiben így, vagy rosszabban zárnak, holnap bünti lesz az OTP-nél is. A mai felmenetel is nagyon nyögve nyelős volt, egyébként is. Tudom ez mind nem gond, az OTP-t nem szokta érdekelni (-:
Köszi! Mind igy igaz, tudom. Tudod vannak idővel olyan élethelyzetek, amikor lépni muszáj, plána ha már kis nyereség van. Ilyenbe egyszer, többször.. mindenki belekerül.
Holnapra ajánlom a shortolók figyelmébe tanulmányozásra a Neoton slágerét: "Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot, Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot. Kétszázhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol" :)
OTP részvényesek ide!