a short nagyon bizonytalan mostanában a választások elmúltak és a magyar indexek előtte 15 % minuszba kerültek az eu indexekhez amit lassan visszadolgoznak
10600 volt a nyitó, és pont azt az árat adtad meg. Ha jól tudom, akkor az a szabály, hogy ilyenkor mindenki kap, aki 10600 fölötti áron venne és mindenki elad, aki 10600 alatti áron eladna. Akik pedig pont 10600-on adnának illetve vennének, ott a könyve rakás időpontja a döntő. Tehát aki hamarabb tette a könyvbe az ajánlatot, annak jut, aki később, annak nem jut. Illetve ha az eladó lenne a több, akkor annak marad meg, aki később tette a könyvbe.
Sunyi, mocsok altató mozgás. Rühellem. Az ember ilyenkor tud igazán elbizonytalanodni... én asszem nem is nézem tovább, meg vannak a beállított értékek, majd a gép teszi a dolgát, nekem is lenne mit csinálni. Nektek szép hétévég. Köv héten ugyanitt, remélhetőleg 10900 felett. :) Ha azt ma kibökik, akkor jók vagyunk, utána Pitty jelzi a magasságot, ahonnan mehet a short :-)
5k-val besortolta reggel-hát ez bátor ember! Mert alacsony forgalmú napon elég lett volna 500 db-bal. Nincs egyértelmű irány,mint a háború kitörésekor.. Ez az egész napra idegessé teszi,sőt nap után is ha nem sikerül. Söt a tegnapi leszúrás után a 10600 ft kezdi fogni- nyitás után emelkedés volt várható,nem értem a shortot mára, főleg a tegnapi zöld gyertya után inkább long.
OTP részvényesek ide!