Az hogy felfelé vársz valamit, és hogy csak felfelé mehet az két külön dolog! Mivel a tegnapi gyertyatest felett nyitott, várható volt, hogy visszaesik kicsit, és ha emelkedni akar akkor azt onnan teszi. Egyelőre megy a korrekció felfelé. Nincs semmi látnivaló...
Magas volt a nyitó. Várható volt, hogy leszúr a tegnapi gyertyatestig. Ezt megtette és onnan elindult fel. Én is agyaltam, hogy feljebb rakjam-e a 10550-es csomagot... Egyelőre abból kimaradtam. Innen ma már nem kéne új mélypontot csinálnia...
neked is fáj valamid ? mi fáj ? . nyilván Zsuzsának sem jön be minden gondolata (de jónéhány igen) . az is biztos: az Ö hozzászólásai tartalmaznak gondolatokat OTP kapcsán, de amiket Te itt most irsz az nem, az nulla hozzajarulás . tartalmi hsz.-ok kellenek; és mindenki maga dönt (arrol is, hogy kinek mit hisz el, arrol is, hogy mit tesz, kereskedik-e es hogyan)
Amit írtál, a tegnapi záró feletti mai nyitásról és a 11.200 céláras emelkedésről tankönyvszerűen bejött, gratula. Szerinted hogyan tovább ma, lassú lecsorgás?
Az az érdekes, illetve kissé aggasztó a longosoknak, hogy amikor örömbódottá van nemzetközileg akkor megy 1-3%-ot fel, de mikor a sentiment borús, akkor meg 4-9%-ot esik..:(
Törölt felhasználó2022. 04. 08. 09:25
Érthetetlen. Stopot kellett beállítanom... miközben azt gondoltam, hogy irány fel..
szerintem egyertelmüen befolyasoljak az arfolyamot: - fundas alapok - technikai, chartbol adodo dolgok - pszicho . nyilvan idötav kerdese, hogy melyik mennyire ervenyesül; es esemenyek hatasa, hogy melyik mennyire es hogyan modosul . talan csak minimalisat tulozva: rövidtavon a funda "mindegy", igen hosszu tavon meg a többi csak "zaj"
OTP részvényesek ide!