Ma az èg világon semmi olyan hír nem jött, ami új lett volna és 1000 pont (futikkal egyutt) Dow felt indokolna. Lassan rulett kezd lenni ami zajlik a piacokon...A semmiből -1500 esés, a semmiből hatalmas fel.
Kissé fáradt voltam ma! Van ilyen. Egyébként 2006 óta eltartok 4 embert 1 kutyát két macskát gépkocsikat ingatlanokat és kívánom másoknak is hogy a tőzsdéből íj jól megéljenek! Szombaton vendégek, hajnalig sütögetés, italozás - vasárnap vendégek sütögetés -italozás ma meg egy kis kóma és kellett egy kis gyors segítség. Ennyi! Köszönöm neki! Nem haragszom de igen!
Pénteken záróban semmi sem indokolta a magas árat, vissza kellett volna esnie. Nyitóra ,ár vissza is esett. (A 15 órakor kezdődő eseményekre gondolok.)
Na én is ettől félek! Pedig az előző évtizedben ezzel nem volt igazán probléma most azt írják, hogy nem tudják milyen osztalékot fizetett-kapott az ember - de ők persze, alapból ezt nem a tőzsdei osztaléknak tekintik ami meg nem szochó köteles! Persze ezt sokan befizették és ez egy jó húzás nekik! Lesz egy kis birkózás, de akkor sem fizetek hiába!(Már jártam többször az adó hatóságnál és mindig dicsérettel jöttem el és minden rendben volt!(Ha kell küzdök tovább, nálam a max szochó a tét! Köszi.
OTP részvényesek ide!