Sajnos egyetértek a félelmeddel. Több módszerrel is az jött ki, hogy holnap vagy rögtön lefele indul meg, vagy 12 480 környékéig felszalad (netán belekóstol az 500-ba) és onnan indul meg lefele. (nem rajzolok, bonyis és összetett az indoklás) Az aljak 12 180, 11 850 szélsőséges esetben 11 4-500 vagy lejjebb. Ne legyen igazam ....
Holnap lehet egy réssel nyitás felfelé,és emelkedés vagy profitkivétel. Érdekes,most a jelentés előtt nem húzták meg annyira... ezért emelkedést várok.
Szuper, mint mindig ;) Longban vagyok, szép rajta a termés már most is, de tartom, reggelre en is várnék egy upot, ott erzekeny búcsút is vennék tőle :) Lassuk, piac úr hogy gondolja :D Ügyesen Csibe!
Osztivágás óta. :) . Barátom miatt kénytelen vagyok egy nekem nagyobbacska pakk longot tartani, így a lefele irányokat max hedgelni tudom a short certikkel.
m5 alapján valamikor négy-öt között színt kellene vallani. Persze kihúzhatjuk az egész napot itt 300 környékén és reggel nyitunk gap-pel. A spekák kezében vagyunk. . Én is arra tippelek, hogy felfele tör ki. Persze longban vagyok ... :)
::))) -múlt ídőbe mondjad, de volt:)) 12.200,220 volt ám ::))) Maci mondta: középre Tart a tart a Bóli felső kicsuszott gyertyák(megunták Fent,tartósan ott állt 12.300-zon) Képzeletbeli Bóliközepet metszik a gyertyák mondjam úgy jön Le,először még kevesett) Akkor változás jön!! MEGY A BÓLIKÖZÉPNEK--->> bizony Bejött a dolog,, he ,he ::))
OTP részvényesek ide!