Olvasni kellett,és linkeltem ma. Késedelmi adatokat is csatoltak,sajtótájékoztato után reggeli portfolios cikkhez. Ott is,lehetett látni leányadatokat,meg gyorsbol is lehet következtetni.. orosz ukrán jo h.helyreállt..miért kockáztatnának,bulgár bomba formában, szlovák jol muzsikált,viszont ott nagyobb anyabankok vételeinek árajénlataival,nehezen versenyeznének,montenegroban piacvezeto a bank,igaz kis méret jelenthetne vételt,románt kizárnám,nekem szerb és horvát marad,ami korábbi kisebb üzemméretre vonatkozo nyilatkozataikhoz köthetö.ez nekem érdekes h.oroszban van,eladó..és nézik.. örüljünk h.jelyreállt és termel:)
Nagy betárolásokba vagyunk itt Kfreddel:)! No risk no fun! Azt tekintve h.szerda hajnalban kb2-3 hetes visszamászást vártam Trump után,majd ma összejöhet egy 8200-as szép záró is akár hetesen.. így olcsón nem adom!;)
Ez még sok meglepit tartogat..főleg h.likvid tőkéből vásárolhatnak,illetve nagyok veszik ismét.Bencsik nyilatkozata egy szerb v.horvát jellegű vételt takarhat szerintve,összevetve leánybankok méretével és azokkal a hirekkel amik sajtoban eladott bankokhoz köthetö..itt voltak vételek is más bankcsoportoknál.. amit eladtatok az biztos,én nem teszem,mert nem aludnék nyugodtsn hétvégén sem és Miku rally elött sem nyugisan(azt még meglátjuk..) ki tartja még?:)
Gratulálok hozzá! Nekem sajnos nem ment egész 7500-tól shortoltam állandóan kevés mínuszban vagyok. A millaért nekem több mint egy hónapot kell dolgoznom
köszi, nagyon bizonytalan innentőlminden meglátásom szerint.
egy lefordulást, ami már nagyon érik érdemes lenne shortból nyitni
Sajnos beárazta az elmúlt napokban az árfolyam a q3-at, epdig milyen jó számai voltak..
Az utolsó pakkal késtem el ezek szerint tegnap, meglehetett volna a milla tisztán, bakker..
Mindegy, az a biztos, amit realizál az ember.
OTP részvényesek ide!