Ja, és annyit még, hogy az itteni okoskodások suerintem annyiban tolerálhatóbbak a focis és jogi okoskodásokná, hogy itt azért azok, akik úgy is kereskednek, ahogy a hsz-eikben leírják - van itt egy két kivétel szerintem - , a saját pöcsükkel verik a csalánt, nem máséval.
Togyozo, hidd el, hogy ezt valamilyen szempontból elszúrták. Az informatikában egy rendszert mindig adott követelményekhez készítünk. Itt vagy elszúrták a követelményeket (mondjuk napi 200,000 tranzakcióra méretezték a rendszert) vagy a kivitelezést (nem skálázható). Bármilyen szempontból is rontották el, a rendszer tényleg elég gáz lehet, ha nem bírja a terhelést hardwarebővítéssel.
Nem mintha meglepne, nálunk ez ipari standard.
Persze tudom, hogy mondani könnyű és a megvalósítás azért nem olyan egyszerű.
De itt tényleg nem egy "játékszerverről" van szó, hanem kemény pénzek múlhatnak a rendszer megbízhatóságán.
Félreértés ne essék, nem kötekedek. Csak elméletben. Egy brókercégnek nem kellene felkészültnek lennie a daytrade-re ?! Még akkor is ha az összes ügyfél azzal foglalkozna.
Mondjuk a napi 5-10 ki-be ugrálás nonszensz, úgyhogy azt nem lehet feltételként számítani a rendszerkiépítés terén, de a többség szerintem 1-1 beugró / kiszálló párost szúr ki magának / nap. Mi másról szólna a daytrade ?
OTP részvényesek ide!