"Megítélésem szerint, ha több előfizetést adnak el, mint amit a rendszer ki bír szolgálni az nem rendkívüli esemény, hanem olyan előrelátható dolog, amiért felelőség terheli őket"
Nem az előfizetés lett több, hanem a tranzakció szám. A tranzakció szám meg azért emelkedett ennyit, mert többek között ti itt a fórumban naponta sokszor ki-be ugráltok a poziból :):)
És 9 hónapon belüli 500%-os emelkedés a tranzakció számban aligha előre látható dolog.
tenyleg? miert hanyan ragadtak be 5000-nel?
es elotte 4 es 5 ezer kozott?
es mi az a realizalas egyaltalan? az valami tozsei technika?
en meg nem nagyon tudom mert uj vagyok..
Ugyvan. Én is ugy gondolom hogy majd akkor sem akarok eladni a csúcson ha eladásra szánom magam ,hanem én is az első komolyabb megöntés után lépek ki.És csak hogy folytassam , onnantól majd viszont nagy ívbe kerülöm a piacot addig még kezdetét nem veszi majd a Medve piac .
3000- 3200 nél is beragadtak ezredei voltak, azt mégsem történt szakadás, szóval nem tudom, tényleg csak találgatni tudok. Én innen várok visszaesést. Ha mégsem, hanem ez az új szint, és innen megy 4-5-6-10 ezerig, akkor így jártam, ugyanakkor gyarapítottam a tapasztalatok tárházát az újabb, ki tudja mikor (10-12 év?) bekövetkező - de ha ez a rendszer marad, mindenképp - bekövetkező válságra. Az igazi nyerőt, az 1200-1300-as beszállást már valószínűleg így is - úgy is elszalasztottam.
OTP részvényesek ide!