Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:13

dühöngő  

Ha már eleged a terápiás egymás megértésből, itt kiadhatod a dühödet. Boxkesztyűt fel, rajta!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:31
Előzmény: #33  csa-csi
csacsi idia az övék bazdmeg india!tartsd el őket te de én nem fogom.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:31
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Labancz !
Ezek a BÁTOR emberek 1 hónapja, amikor még ettől függött vlmi- még ennek az ellenkezőjét mondták. De ha ők bátrak szerinted ki a gyáva?
És ne izgasd magad amiatt, hogy a külföld majd mit mond. Ne félj!! Ha nekik pénz esik le mindennel egyet fognak érteni. Ha nem akkor meg semmi sem lesz elég jó.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:30
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
gentle,

azt mondok, amit akarok, okkay?
te is azt mondasz, amit akarsz...

ki is b@szta el azt a pénzt? megvan már az oka, az eredete? te ott voltál? tudod, hogy mi f@sz van? te ismered a kiadási oldalt pontosan? tudod, hogy mit lehet még meghúzni?

én már akkor tudtam, hogy Gyurcsányból miniszterelnök lesz, amikor még az ország azt se tudta, hogy eszik-e vagy isszák ezt a nevet... régebb óta ismerem a rendszert mindenhol, mint azt gondolod...

Gentle, egy dolgot fogadj el tőlem: legyél mindig nagyon előzékeny és udvarias mindenkivel, mert soha nem tudhatod, kivel sodort szembe az élet! Hasznodra lesz!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:27
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
de értem.
adóellenes vagyok, többször fröcsögtem is az adóim miatt, ill. hogy bezzeg mások milyen keveset adóznak - ma is
az állam SZABÁLYOZÓ szerepét hiányolom, erről szokok írosgatni
a REDISZTRIBUCIÓS szerepét utálom, mint a szart, mert korrupcióra ad lehetőséget, tunyaságra ad lehetőséget, demagógiára ad lehetőséget - nekem meg arra, hogy bepöccenjek, vegyek egy gépfegyvert, a cigókat halomra lőjem, a PR-pöcsöket halomra lőjem, sőt mindenkit halomra lőjek, aki nem abban a pozícióban van, ahol lennie ekllene képzettsége/képességei alapján :)
csak az a baj, hogy a rohadt Mátrix meg nem akarja kiadni azok kódját, akik ilyen potenciális célpontok, így aztán nem tudnék mire lőni - terrorista meg nem vagyok, hogy 1 bűnösért akár csak 1 ártatlant is eltegyek láb alól (bár náluk inkább 1:10 vagy még rosszabb az arány)

hát ez az én nagy fájdalmam :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:25
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
matrix!
nem etnikai,hanem gazdasági dolgokról van szó.nagy kettő.én sem azért írtam,max nem jól fejeztem ki magam.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:24
labbancz,
hogy van merszed ilyet mondani?
Becsülöd a bátorságukat? Ez komolyan viccnek is rossz. Miután eltapsoltak közel 1000 milliárdot? Meg halmazati büntetésként kivetnek rád 50 újabb fajta adót, ahelyett, hogy a kiadási oldalt tennék rendbe irgalmatlan intenzitással? Na nehogy már az egekbe emeld fletót, mert beszarok.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:23
csak ha valami nem műxik,nem kell egyből mindent elvenni az adófizetőktől.lassan is hozzá lehetne szoktatni őket.de az érem másik oldala,hogy a saját "fajtájukat is hozzá kellene szoktatni.naponta 10 munkanélküli jön hozzám,adjak nakik pecsétet,de dolgozni nem akarnak.ezt ki fizeti vazze',én +te.
csa-csi
csa-csi 2006. 06. 10. 13:20
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Vérlázító a te mocskos szád, matrix. Ráadásul itt most nem is ez a téma. Azok, akikről beszélsz, azok ugyanolyan joggal magukénak mondhatnák ezt az országot, mint te. Ők nem tehetnek a politikusok gazemberségéről. Ők nem okai, hanem szenvedő alanyai a teféléd és mások "úri huncutságainak"
Vagy cserélnél velük?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:18
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
AKS,

maximálisan egyetértek ezzel a gondolatmenettel...

már rég megérett az ország ezekre az intézkedésekre... a szabadrablásnak vége...

tudjátok mit? becsülöm a bátorságukat, hogy ŐK MERIK ezeket bevezetni, elkezdeni és tuti végigviszik!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:18
Hû a mindenit! Itt aztán beindult az anyázás! Persze Ferkó is besegített..

AKS: Majd elküldjük a pech-nek a disznóságok ÁFA tartalmát, hadd örüljenek...

Az elemzõknek is üzent a miniszterelnök: jön a zakó hétfõn újra, ha a megszorítások nem lennének elegendõek, aztán meg, mire talpra állnánk: itt az árfolyamnyereségadó szeptembertõl.

Belerúgni a macskába - aztán irány a beszéljük meg szoba. Van még másfél napunk rá, hogy felkészüljünk a hétfõi újjabb buktára. Tiszta fejjel.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:17
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
AKS,
nem érted, olyan ne szedjen be tőled lét adók formájában, aki nem tud gazdálkodni a pénzzel.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:16
Előzmény: #27  csa-csi
lehet,hogy fasz vagyok de ez van.az igazság mindig fáj valakinek.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:14
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
nem ferit akarom védeni, de ezek az intézkedések már régesrég szükségesek voltak, csak persze enyhébb formában

a világ részvénytársaságai brutálisan jól teljesítenek a globalizáció "éretté" válása óta, azaz a keleti blokkban végbement gengszterváltás óta. (meg mondjuk előtte se voltak rosszak...)

és ebből Mo. mit profitált? lényegében csak azt, hogy idejött a külföldi tőke know-howt hozni meg foglalkoztatni (ami azért király), egyszersmind piacot is nyitott magának (lásd külkerdeficit- no ez már nem olyan király)
magyíarán: a munka oldalon jót nyertünk rajta, de a globalizációval a tőke oldal kaszál csak igazán, sőt mióta Kína et al is porondra léptek, nálunk se olyan jó már a munka oldal...

mi következik ebből? nem elég, hogy nem kapcsolódtunk be a világgazdaság erősebb oldalán (csakis a gyengébb, a munkás oldalon), elpazaroltunk rengeteg évet, elherdáltuk, elfogyasztottuk, elköltöttük, sőt "eladósodtuk", még mindennek tetejébe képzés terén is minden maradt a régiben: idegen nyelvek alig, IT alig

olyanok ma a magyarok, mint egy beszűkült bretagne-i paraszt. nekünk José Bové kell (Torgyi) meg a többi demagóg farok. Gratula!

amúgy meg ez mindenki közös sara, ez volt a mondókám lényege...
csa-csi
csa-csi 2006. 06. 10. 13:14
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
De nagy f@sz vagy kriszti@n, remélem tovább már nem dagadsz!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:13
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
" Gyurcsány: 3 nagy reformterület - marad a 13. havi nyugdíj és a családtámogatási rendszer"

így is van.támogassuk a 6-8 gyerekes fasszopó cigányokat,dolgozó emberek terhére.mi lesz itt india?tényleg felháborító,sőt egyenesen vérlázító!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:12
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
mindenkinek megvan a maga lehetősége...
nem akarlak meggyőzni, te se próbálj engem...

csak a véleményemet mondtam el...

a legfontosabb kérdés, mivel 90%-ban külföldiek kezében vagyunk, hogy ŐK hogyan fogják értékelni ezeket az intézkedéseket...
a piac érdekes dolgokat tudott már eddig is produkálni a történelem során...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:09
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
itt élnek,de tűzközelben egx milliárdosnak,azt hiszem több lehetősége van,mint egy tiszteséges kisvállalkozónak,vagy tőzsdei kisspekinek nem?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:06
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
gondolod?

elfelejtettem, hogy ők nem ebben az országban élnek...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:04
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
labbancz !
Azt hiszem félreértesz valamit. Itt ferkó nem a saját nadrégszíját húzza összébb, hanem az enyémet próbálja.
Világosan szólva: más f@rkával veri a csalánt.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:04
Előzmény: törölt hozzászólás
mondanám hogy cigányország ,egy zsidó vezetésével,de a végén még rámfognák,hogy rasszista vagyok :-)

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek