Topiknyitó: kissherceg 2006. 06. 09. 18:01

FOCI VB  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2006. 09. 04. 13:15
Előzmény: #639  Törölt felhasználó
buxikám,
Kérdem én miért látod úgy, hogy itt a fenék alja, azon kívül, hogy a mai párt-megbeszéléseteken ezt mondták nektek?
Kitől és hogyan várjátok a fordulópontot?

Hova vigyék le az apukák a gyermekeiket?
a) méregdrágán bérelhető sportpályákra?
b) elhanyagolt-életveszélyes régi betonpályákra?
c) kutyaszarral teli játszóterekre?

Mikor vigyék le az apukák?
a) munka után, este 8-kor, mikor hazaér a multimunkahelyről?
b) úgysincs munkája, tehát bármikor?

Kiket vigyenek le?
a) azokat a gyerekeket, akik ma már a testnevelés sikeres leépítése óta ma már egy kört nem tudnak futni, csak tespednek a virtuális világ előtt?

b) akik az utcán csavarognak?

Milyen felszerelést adjanak nekik?
a) Drágát, amiben menők és majd a másik elirigyli,vagy ellopja, vagy leütik érte
b) Nem érdekes, úgysincs rá pénze a családnak, bármennyibe kerül?

És hol vannak a kapcsolódó intézményrendszer, ami mondjuk a tehetségeket gondozná?
Sportiskolák, edzőképzők stb. stb.

Jó neked! Azt mondják, hogy itt a kánaán és máris érzed, hogy itt a kánaán, függetlenül attól, hogy mi történik a való világban...Csak irigyelni tudom az ilyen mentaláitású emberkéket...
Törölt felhasználó 2006. 09. 04. 12:52
Előzmény: #638  Törölt felhasználó
Azt üzenem a fiú gyermekes apukáknak most vigyek le edzésre a srácaikat! Érdemes lassan a magyar fociba fektetni, lassan vége az es trendnek. Kezddik a komotos fenék építés.
Törölt felhasználó 2006. 09. 04. 12:11
Előzmény: #637  matgab
Véleménye szerint komoly fordulat kezddik a Magyar fociban. A Csirkefej örjöngött a szégyenteljes produkció miatt! Sok múlik a eb pályázaton.
matgab 2006. 09. 04. 11:32
Előzmény: #636  allergia
az olasz meccset benéztem, azt hittem a múltkori horvát meccsük már tétmeccs volt...
Na mindegy, még így is kis plusz volt összesen...
allergia 2006. 09. 04. 09:51
Előzmény: #634  matgab
Ebből is látszik, hogy MINDENRŐL a büdös komcsik tehetnek.

Főleg a fradikáról. Mert amúgy a klub, a csapat, a szurkolók nem tehetnek semmiről sem.

Csak zárójelben kérdezném: melyik csapat szurkolói szlovákoztak a meccsen?
Törölt felhasználó 2006. 09. 04. 09:16
Előzmény: #634  matgab
A '82-es VB selejtező csoportban itthon 4-1-re vertük le az akkori Norvég csapatot! Akkor a legnagyobb hír az volt, hogy a norvágok külföldön profiskodó sztárja autóval jön magyarországi VB-selejtezőre.
Mekkorát fordult a világ, most pedig 1-4. És a szombati meccsben azt tartottam a legmegalázóbbnak, ahogy a norvég játékosok vigyorogva játszottak, majd a meccs után keményen küzdő magyar csapatról beszélt a nyilatkozó játékosuk, majd hátat fordított és faképnél hagyta a riportert.

A megaláztatásnak még nincs vége!
matgab 2006. 09. 04. 08:59
Előzmény: #633  Monster
Mondjuk , ha egy országban semmi nem működik, akkor a focija miért működne??
Viszont szakmailag azt nem értem, hogy ezt a szerencsétlen Királyt miért erőltetik már évek óta??
Nincs ennél jobb kapusunk?
Ok, mikor a Herthában védett meg míg fiatal volt, addig nem volt rossz, de most már egy Gyepes szintű antilabdarúgó, akinek meccsenként legalább 1 gól fűződik a hibájához, de a norvégok ellen speciel 3.
Ott van a Fülöp Márton, aki sokkal magabiztosabb, de a Kiráálynál még az NB1-ben is lehet jobbat találni...

Nagy pofára esés a nagy ígérgetős kisteleky bandának...!
Mit is tettek eddig:
1) Elküldték a világsztár és profi mentalitású Mattheust (bár valószínüleg ment volna magától is, mert jól látta, hogy ekkora közegellenállásban nem lehet a szarból semmit építeni, nem hogy várat),
2) felszámolták a Bozsik programot,
3) kezükbe vették az edzőképzést (ebben valszeg jó pénz lehet, mert erre mindenkinek nagyon fáj a foga)
4) Lerúgták a Fradit az NB2-be , ezzel jelentősen gyengítve (ha ez egyáltalán még lehetséges) a magyar bajnokságot és bezárták kapukat a fradi tehetséges fiataljai előtt,
5) és így közvetlenül gyengítették a válogatott színvonalát (ha ez lehetséges)...

Itt az idő, hogy először gratuláljunk eddigi kormányéhoz hasonlóan jó és lendületes teljesítményükhöz és további jó lopkodást kívánjunk nekik!
Monster 2006. 09. 03. 17:06
Előzmény: #632  Törölt felhasználó
Hehe, az üllői út energiái is végesek, láthattuk a jugók ellen 97-ben:)
Törölt felhasználó 2006. 09. 03. 08:25
Előzmény: #630  Törölt felhasználó
Buxi!
Tudom, hogy megtettetek mindent! De van amit a legjobb szándék ellenére sem lehet.
Sajnos az Üllői Road katlanjellegét máshol elővarázsolni nem lehet. Az egy szentély, olyan, mint egy Buddha templom. Ha ott belépsz, feltöltődsz rögtön. Brutális energiák szabadulnak rád, olyan, mint a Red Bull, " Szárnyakat ad ". Nem tudom neked ezt elmondani, ezt érezni kell. A srácok ezt nem érezték tegnap este a Szusza Ferenc stadionban.
Törölt felhasználó 2006. 09. 03. 07:53
Előzmény: #630  Törölt felhasználó
majdnem kimentem 3 fiammat 4*6000ért...
Törölt felhasználó 2006. 09. 03. 06:18
Előzmény: #628  Törölt felhasználó
Igazad van igy visszagondolva bátyuska! A fradi pályára az apukák nem vitték volna ki a kis gyerekeiket szurkolni és nem lett volna annyi kisírt szemecske a leláton. Mi mindent megtettünk, hogy jó körülmények fogadják a csapatokat!
Törölt felhasználó 2006. 09. 02. 20:52
Előzmény: #627  saru
Hát brutál ez az első félidő!
Hihetetlen ezt látni az osztrákok elleni meccs után!
Nem jött be a lila pálya Buxer!
Mégiscsak a zöld sasok pályája kellett volna!
:((
Törölt felhasználó 2006. 09. 02. 20:52
Előzmény: #627  saru
Te, bátyuska remélem nem fogadtál ezekre tökfilkókra? Én szóltam, hogy sima zakó lesz! Mit láttál bennük?
saru 2006. 09. 02. 09:25
Előzmény: #626  Monster
azt hittem én is, hogy egy pár hozzátartozó, ha kimegy . . .
Monster 2006. 09. 02. 00:49
Előzmény: #625  Törölt felhasználó
Már nem lehet kapni??
Ez durva, nem gondoltam volna:)
Törölt felhasználó 2006. 09. 01. 21:10
ha valakinek van a holnap esti meccsre
belépöjegye, az hivjon!2 db kellene!
06303607734
saru 2006. 09. 01. 18:57
Előzmény: #623  matgab
FIFA, MLSZ, FTC
Népszabadság • Hírösszefoglalónk • 2006. szeptember 1.
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség levélben kérte a magyar szövetséget és a másodosztályba sorolt FTC-t, hogy az érvényben lévő rendelkezések értelmében a két fél ne polgári bíróságon rendezze jogvitáját.

Kisteleki István MLSZ-elnök az MTI-nek azt mondta: a FIFA a legsúlyosabb szankciót, azaz az MLSZ tagságának felfüggesztését sem tartja kizártnak, ha a Ferencváros megsérti a hatályos előírásokat. (A FIFA szabályzata szerint a vitatott sportügyeket kizárólag sportbíróságok előtt lehet rendezni.)

A ferencvárosi klub hivatalos honlapján tette közzé válaszát. A zöld-fehérek álláspontja szerint az úgynevezett nemzeti ügyekben az országos szövetségek által kijelölt választott bíróságok jogosultak eljárni, "ám az MLSZ alapszabálya nem rendelkezik ilyen választott bíróságról". A ferencvárosiak azt írják, ezért voltak kénytelenek polgári bírósághoz fordulni, egyben felkérik a FIFA-t, hogy kötelezze az MLSZ-t saját alapszabályának módosítására.

A fővárosi bíróságon szeptember 5. az első kijelölt tárgyalási nap az ominózus ügyben
matgab 2006. 09. 01. 14:39
Előzmény: #622  Törölt felhasználó
Mai napi tippek:
Győz:
Skócia
Francia
Angol
Olasz
Szlovák
Cseh
Spanyol
Holland

Döntetlen:
Magyar

Csak egy csapat szerez gólt:
Agnlia
Holland
Spanyol

Nagyon genya odds-okat adnak, pedig benne van a meglepi...
Törölt felhasználó 2006. 08. 30. 14:04
Előzmény: #620  Törölt felhasználó

Nem tudjátok véletlenül, hogy a már megváltott jegyek hogy lesznek érvényesek?

Gondolom Újpesten "kicsit" másképp van a férőhely beosztás.
Törölt felhasználó 2006. 08. 30. 12:03
Előzmény: #600  Törölt felhasználó
Három korábbi válogatott játékos és a Ferencváros női csapatának - leginkább popénekes-pályafutásáról ismert - szakvezetője együtt vesz részt edzői továbbképzésen.
Hevesi Tamás a korábbi sokszoros válogatott játékos, az NB II Vecsés jelenlegi vezetőedzője, Pisont István, a Vác korábbi válogatott védője, jelenlegi pályaedzője, Nagy Tibor, és Kovács László, a Lombard Pápa másodedzője - aki a Videotonban és a Tatabányában is védett, és válogatottban is jó néhány alkalommal szerepelt - is felvételt nyert az UEFA A-licences tanfolyamára.
- Ami számomra meglepő volt, hogy a népszerű énekes egész kimagasló eredményeket produkált minden feladatból, úgy az elméleti, mint a gyakorlati részekben is - mondta Bicskei Bertalan, az edzőképzés jelenlegi vezetője. - A másik három volt válogatott futballista is igencsak jól teljesített, ami részükről elvárható is volt.

:)))))))

Topik gazda

kissherceg
kissherceg
4 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek