buxikám,
Kérdem én miért látod úgy, hogy itt a fenék alja, azon kívül, hogy a mai párt-megbeszéléseteken ezt mondták nektek?
Kitől és hogyan várjátok a fordulópontot?
Hova vigyék le az apukák a gyermekeiket?
a) méregdrágán bérelhető sportpályákra?
b) elhanyagolt-életveszélyes régi betonpályákra?
c) kutyaszarral teli játszóterekre?
Mikor vigyék le az apukák?
a) munka után, este 8-kor, mikor hazaér a multimunkahelyről?
b) úgysincs munkája, tehát bármikor?
Kiket vigyenek le?
a) azokat a gyerekeket, akik ma már a testnevelés sikeres leépítése óta ma már egy kört nem tudnak futni, csak tespednek a virtuális világ előtt?
b) akik az utcán csavarognak?
Milyen felszerelést adjanak nekik?
a) Drágát, amiben menők és majd a másik elirigyli,vagy ellopja, vagy leütik érte
b) Nem érdekes, úgysincs rá pénze a családnak, bármennyibe kerül?
És hol vannak a kapcsolódó intézményrendszer, ami mondjuk a tehetségeket gondozná?
Sportiskolák, edzőképzők stb. stb.
Jó neked! Azt mondják, hogy itt a kánaán és máris érzed, hogy itt a kánaán, függetlenül attól, hogy mi történik a való világban...Csak irigyelni tudom az ilyen mentaláitású emberkéket...
Kérdem én miért látod úgy, hogy itt a fenék alja, azon kívül, hogy a mai párt-megbeszéléseteken ezt mondták nektek?
Kitől és hogyan várjátok a fordulópontot?
Hova vigyék le az apukák a gyermekeiket?
a) méregdrágán bérelhető sportpályákra?
b) elhanyagolt-életveszélyes régi betonpályákra?
c) kutyaszarral teli játszóterekre?
Mikor vigyék le az apukák?
a) munka után, este 8-kor, mikor hazaér a multimunkahelyről?
b) úgysincs munkája, tehát bármikor?
Kiket vigyenek le?
a) azokat a gyerekeket, akik ma már a testnevelés sikeres leépítése óta ma már egy kört nem tudnak futni, csak tespednek a virtuális világ előtt?
b) akik az utcán csavarognak?
Milyen felszerelést adjanak nekik?
a) Drágát, amiben menők és majd a másik elirigyli,vagy ellopja, vagy leütik érte
b) Nem érdekes, úgysincs rá pénze a családnak, bármennyibe kerül?
És hol vannak a kapcsolódó intézményrendszer, ami mondjuk a tehetségeket gondozná?
Sportiskolák, edzőképzők stb. stb.
Jó neked! Azt mondják, hogy itt a kánaán és máris érzed, hogy itt a kánaán, függetlenül attól, hogy mi történik a való világban...Csak irigyelni tudom az ilyen mentaláitású emberkéket...
FOCI VB