tegnap megjátszottam a sportingbeten:
Charlton MU (MU győz, és MU győz vasgy döntetlen)
AEK - Hearts (AEK győz)
Moszkva- Liberec (Moszkva győz)
Mai tippek:
Győztesek:
Brondby
Rapid Buc.
Newcastle
Metalurg
Hertha győz, vagy döntetlen
Illetve Hertha győz és döntetlennél a pénz vissza...
Tegnap marha mákom volt, mert a Chelsea-n és az Ajaxon is gondolkodtam, de nem raktam meg, mert nagyon pici szorzót adtak...
Lehet, hogy sportfogadásból lehet a legjobban megélni?
A VB alatt kezdtem és már megduplázódtam...
Aprópó, aki akar a bwin-en játszani, annak szívesen küldök egy meghívót és akkor kapunk mindketten pénzt...!
A király tegnap elköszönt a profi footbaltól.--- nagyon ajnározzák a fradikát a birók a másodosztályban! Van 3 kitün labdarúgó a keretben (DRAGONER-LIPCSEI-LACZKÓ), velük a többi droidnak birói ajnározás nélkül is illene nyerni!
A szelleme lehet, de pénz nélkül a klub is lehúzhatja a rolót:)
Amúgy részemről örülnék neki, ha örök lenne, és tényezővé válni ismét a világ futballtérképén, csak kérdés, hogy mit akarnak a felelősök.
Drukkolok a klubnak mindenesetre, mint ahogy bármelyik másik magyar klubnak is.
Úgy tűnik, hogy a fradi szurkolók csak arra vártak, hogy visszasorolják a csapatot.
Mondjuk lehet, hogy ha korábbi években is ennyire veszik a jegyeket, bérleteket, akkor azt a pénzt is lenyúlta volna a vezetés, most már talán nem merik.
A 100% Fradi legújabb számából, - minden nagyobb újságárúsnál kapható, - kiderül, hogy ki is az az Ivan Kmotrik, valamint az, hogy a szolnoki meccsre kb 7.000 Fradi szurkoló várható, - mi lesz majd a karcagi, vagy más kisebb pályákon?, - valamint az is, hogy Lipcsei Péter nevét szülővárosában: Kazincbarcikán márványba vésik, stb . . .
szombaton akartam az Üllői úzon bérletet is vásárolni, de már az összes elfogyott, - kb 5.000.- db., - az utánnyomásból, - kb 2.500.- db., - hétfőtől lehet ismét vásárolni, ha még van !
Ha 14000 néző lenne a hazai meccseken,
az kb. 14 millió forint bevétel meccsenként
vagyis 15*14= 210 millió lenne 1 év alatt
+ a T-MOBIL 50 milliója
+ a TV közvetítések utána bevétel.
+ esetleges kupa mérkőzések utáni bevétel
+ ARTMÉDIA 50 milliója
az az összesen kb. 320 millió forint bevétel....1 év alatt.
..... Ha a nézők is úgy akarják, hogy legyen Fradi....
Nehéz gyermekkora lehetett... .-) --- Hozza, csak azt a pénzt, Lipcsei-Dragoner-Lackó tengely feljut szerintem jövőre. Ki kell menni a mecsre szurkolni.
FOCI VB